Dĺžka:
45 minút
Žáner:
Tenis
Rok:
2011
Réžia:
Kate Woods
Napísal:
Chris Ord , Matt Corman
Hrajú:
Peter Gallagher, Piper Perabo, Christopher Gorham, Kari Matchett, Sendhil Ramamurthy
Obsah:
Annie Walkerová má zaistiť rutinnú výmenu špiónov. Člena talianskej tajnej služby Carla Reniho zadržala FBI. Annie ho má vyzdvihnúť, odletieť s ním do Argentíny a vymeniť ho za zadržaného amerického špióna. Po pristátí na nich však nikto nečaká. Z ústredia sa dozvie, že druhé lietadlo pristálo pre zlé počasie na Falklandských ostrovoch. Carlo sa dá na útek, Annie ho dostihne a obaja vidia, že k ich lietadlu prišlo auto. Vystúpi z neho zabijak a zastrelí pilota. Potom sa rozbehne za nimi do poľa a strieľa po nich. Annie s Carlom sa podarí uniknúť, zoženú auto a idú do Buenos Aires.
V ústredí CIA Joan Cambellová komunikuje so šéfom argentínskej tajnej služby Jorgem a talianskym vyslancom v USA Romanom Genardom. Jorge sa hnevá, že má v krajine dvoch špiónov a jedného zabijaka. Genard tvrdí, že sa to urovná, a žiada niekoľko hodín času. Joan súhlasí, ale je si istá, že Genard podviedol CIA.
Ako zabijaka CIA vytipuje bývalého čečenského separatistu Helmuta Druma. Carlo sa snaží Annie vysvetliť, že ho chcú zabiť za článok o talianskom ropnom konzorciu a vláde, na ktorom už dva roky pracuje. Ide o ropné vrty v Latinskej Amerike. Annie dostane z ústredia príkaz, aby sa presunuli do prístavu. Carlo využije zmätok a znovu utečie.