Dĺžka:
110 minút
Žáner:
komédia, romantika
Krajina:
USA
Rok:
2001
Réžia:
Adam Shankman
Napísal:
Pamela Falk , Michael Ellis
Hrajú:
Jennifer Lopez, Matthew McConaughey, Bridgette Wilson, Justin Chambers, Judy Greer
Obsah:
Nikto nerozumie romantike lepšie ako Mary Fioreová . Vďaka tejto schopnosti sa stala najlepšou plánovačkou svadieb v San Franciscu. No keďže sa veľmi snaží, aby sa sny o láske vyplnili všetkým, jej na milostný život nezostáva čas.
Práve keď môže oslavovať svoj najnovší triumf - svadbu internetovej magnátky Fran Donollyovej - zachráni ju nádherný doktor Steve Edison pred rútiacim sa smetiakom. Mary s ním zažije najkrajší večer svojho života a už si začína myslieť, že má konečne dôvod, aby verila na lásku.
Ale dvakrát meraj a raz rež! Život Mary sa otočí hore nohami, keď zistí, že Steve je budúci ženích Fran Donollyovej a Mary má pripravovať ich svadbu! Keď už si Mary myslí, že nemôže byť niečo horšie, jej otec Salvatore sa rozhodne, že vezme Maryin chabý milostný život do svojich rúk a nájde jej ženícha - Massima Lanzetta, ktorý pochádza z krajiny jej predkov!
Teraz sa Mary musí rozhodovať medzi láskou a realitou. Vzdá sa svojho cynizmu a vrhne sa do náruče doktora? Pochopí, prečo sa bude udalosti, na ktorej tak tvrdo pracovala, chcieť čo najrýchlejšie zbaviť? Bude Mary veriť svojej práci alebo svojmu srdiečku?

Americká romantická komédia (2000).
Dĺžka videa: 02 min. 15 sek.