Obsah:
Mustafa naďalej sníva o Fatmegül a po dňoch strávených vo väzení sa nakoniec konfrontuje so skutočnosťou. Mustafa zavolá s veľkou nádejou Fatmegül a keď sa presvedčí o tom, že sa Fatmagül vydá za Kerima, stratí všetku nádej do budúcnosti. Keďže sa Mustafovi darí obťažovať Fatmugül a Kerima aj z väzenia, sú nútení urobiť potrebné opatrenia.
Krátko pred svadbou sa začne príjemný zhon, vďaka ktorému všetci na Mustafu zabudnú. Po príchode Fahrettinovej ženy a dcéry Deniz z Austrálie naberajú prípravy na svadbu na rýchlosti. Počas príprav sa nezabúda ani na tradície, ktoré sa plnia do poslednej bodky. Mustafa už nemá čo stratiť, a preto začne konať, aby navždy zničil šťastie Fatmygül a Kerima.
Po šoku z bankrotu neostáva Rešatovi Jašaranovi žiadna nádej, ktorej by sa mohol chopiť. Erdoan sa zmieril s osudom a čaká vo väzení na deň súdu. Selim sa snaží zvládať drsné podmienky, avšak jeho dolapenie je už na dohľad.
Napriek tomu, že si to Fatmagül a Kerim nepriznávajú, obaja vedia, že svadobná noc bude pre oboch veľkou skúškou. Strach, ktorý prežíva každý z nich iným spôsobom, sa snažia pochovať hlboko vo svojom vnútri. Obom sa uľaví vďaka sedeniam s doktorkou Nezihe.
V deň svadby zhon vrcholí. Asu pochopí, že Mustafa má plány ohľadom svadobného dňa a v poslednej chvíli sa jej podarí varovať právnika Kadira. Fatmagül a Kerim sú pripravení užiť si ten najvýnimočnejší deň ich lásky, ktorú sa im podarilo vypestovať napriek všetkým prekážkam.