Dĺžka:
60 minút
Rok:
2012
Réžia:
Alex Chapple
Napísal:
Wade McIntyre , Aaron Ginsburg , Richard Greener , Hart Hanson , Will Pascoe
Hrajú:
Geoff Stults, Maddie Hasson, Mercedes Masöhn, Michael Clarke Duncan, Toby Hemingway
Obsah:
Počas hurikánu zmizne zo školy mladé dievča a pátrač Walter si vďaka drobným útržkom informácií uvedomí, že dievča zmizlo z úplne iných príčin, než sa predpokladalo - silný poryv vetra ho nezhodil z mosta, ale ho uniesli. Musí ju rýchlo nájsť, skôr než hurikán Katrina udrie naplno. Stopy vedú k majiteľovi tajomnej dodávky, ktorý ju však neuniesol, iba jej predal zbraň, a to na jej vlastnú žiadosť. Ale kde je dievča a načo potrebuje zbraň?
Walter sa pripravuje na príchod hurikánu Katrina. Zadebňuje okná a jeho bar s názvom "Koniec zeme" funguje ako útočisko pre niektorých susedov.
Je sklamaný, keď mu Isabel zavolá, že kvôli škodám na ceste už nestihne prísť.
Zdá sa však, že v bare s nimi bude musieť aj napriek svojej vôli zostať Willina kurátorka, ktorá kvôli búrke už nebude moci odísť, z čoho je nešťastná hlavne Willa.
Z televízneho spravodajstva sa potom všetci dozvedia, že sa stratilo mladé dievča Melissa Wellingová, ktorá neprišla na miesto zrazu v škole. Zrejme ju z mosta zrazil silný poryv vetra, pretože tu našli jej batoh. Walter sa rozhodne, že ju nájde, a chce vyraziť okamžite. Pre búrku to však nie je možné, tak aspoň pripraví model miesta, kde sa malo dievča pohybovať. Zistí, že batoh našli inde, než by ho zaniesla búrka.
Je teda zrejmé, že Melissa vôbec na moste nebola a šla inou cestou.
Na televíznych záberoch zo školy si všimne dievča, ktorá sa stále drží z dosahu reportérov. Myslí si, že by o Melisse mohla niečo vedieť, a preto požiada Isabel, aby sa tam vydala a vypočula ju. Dievča sa volá Claire a prizná sa, že Melissu videla vzadu za školou, ako sa rozpráva s nejakým starším mužom, ktorý prišiel na modrej otlčenej dodávke. Na fotkách zverejnených na sociálnej sieti Walter dodávku objaví. Stojí pri nej Melissa a zdá sa, že ju uniesli.
Melissina matka Isabel sa prizná, že jej pred niekoľkými dňami zmizlo tristo dolárov. Myslí si, že ich zobrala Melissa. Do pátrania sa zapojí aj Willina kurátorka, ktorá vďaka svojím postrehom pomôže nájsť majiteľa dodávky. Je ním šéf firmy na čistenie odpadu Pete Steck.
Isabel si ho zavolá, ale nepodarí sa jej od nej nič zistiť. Do jeho dodávky sa mu bez príkazu alebo bez jeho súhlasu pozrieť nemôže. Isabel však nájde v jeho peňaženke presne tristo dolárov a donúti Stecka prehovoriť. Ten sa nakoniec prizná, že Melisse predal zbraň.