Obsah:
Kerim býva v tej istej obci spolu s Ebe Nine, ktorá ho vychovala, a pracuje v dielni na spracovanie železa. Selim, Erdoan a Vural žijúci v Istanbule prídu na pár dní do obce pri príležitosti zásnub. Vďaka tejto príležitosti má Kerim možnosť stretnúť sa s kamarátmi z detstva. Pre štyroch dávnych kamarátov sa začínajú dni plné dobrodružstiev.
Zásnuby syna Selima sú pre Rešata Jašarana veľkou príležitosťou na to, aby sa mu podarilo presvedčiť synovho nastávajúceho svokra činného v politike, aby mu pomohol získať pozemok situovaný v chránenom území. Jeho najväčšou prekážkou je Ebe Nine. Rodina Jašaranovcov sa snaží utajiť napätie a nezhody, ktoré medzi nimi panujú, avšak pred zásnubami okolie samo uvidí skutočnosť.
Do zásnub ostáva iba pár dní. Selim, Erdoan a Vural robia všetko pre to, aby sa mohli pri každej príležitosti zabaviť a Kerim sa k nim vždy pridá. Prvou iskrou, ktorá neskôr zmení život Fatmygül, je jej náhodné stretnutie so štyrmi kamarátmi.
V deň Selimových zásnub sa Fatmagül vydá spolu so švagrinou Mukaddes ako slúžka do rodinného sídla, v ktorom sa stretne s tvárami, ktoré neskôr zmenia celý jej osud. Fatmagül kráča plná nádeje po ceste, na konci ktorej ju čaká hlboká priepasť.