Dĺžka:
30 minút
Žáner:
Pre deti
Rok:
2009
Napísal:
Ben Townsend
Hrajú:
Brian Drummond, Erin Mathews, Sarah Edmondson, Richard Ian Cox, Moneca Stori
Obsah:
Harvey sa musí postarať o formu výpovede pre schopného a úspešného viceprezidenta účtovníckej spoločnosti, pretože kedysi predložil falošný diplom o školskom vzdelaní. Keď sa Mike dozvie, že účtovníka vyhadzujú po deviatich rokoch úspešnej práce pre klamstvo v životopise, začne sa obávať aj o svoju kariéru.
Harvey poverí Mikea, aby našiel spôsob, ako dať výpoveď Stanovi Jacobsonovi, viceprezidentovi ich účtovníckej firmy, ktorú zároveň zastupujú. Klamal im v životopise a nemá dostatočné vzdelanie, hoci je v odbore mimoriadne schopný, výkonný a úspešný. Mikeovi to pripomenie jeho vlastný osud, ale Harvey ho upokojí. Keď sa Mike stretne so Stanom, akoby videl sám seba. Stan je veľmi sklamaný, ale rád by sa dohodol na odstupnom. Uvedomí si, že previerky robili už pred piatimi rokmi, a vtedy nikomu nič nevadilo. Prečo ho chcú vyliať až teraz? Stan si oprávnene myslí, že ho musia vykopnúť, aby náhodou neodhalil niečo nekalé v účtovníctve. Zrejme preto dostala nečakaného padáka aj jeho bývalá kolegyňa. Odmieta pristúpiť na dohodu.
Jessike sa nepáči, že by mali hľadať dôkazy proti ich účtovníckej firme, pretože majiteľka je jej kamarátka. Harvey však prípad vezme a využije svoj kontakt na súde.
Medzitým sa Louis dozvie, že medzi Rachel a Mikeom to poriadne iskrí a zmieni sa o tom pred Mikeovou priateľkou.