Dĺžka:
40 minút
Žáner:
Šport
Rok:
2014
Réžia:
David Boreanaz
Napísal:
Keith Foglesong , Kathy Reichs , Hart Hanson
Hrajú:
Emily Deschanel , David Boreanaz , Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, Tamara Taylor, T.J. Thyne
Obsah:
Počas vyšetrovania vraždy známeho speváka country-music, ktorý sa vytratil zo scény a žil v chudobe, si stážista Wendell Bray zlomí ruku. Brennanová, ktorá skúma jeho zranenie, však odhalí šokujúce fakty o jeho živote.
Jeffersonovský vedecký tím spolu s FBI vyšetrujú vraždu známeho speváka country-music Colina Haynesa, ktorého telesné pozostatky sa našli zahrabané v plytkom hrobe. Hudobníkova kariéra nebola jednoduchá, rýchla, oslnivá ani priamočiara, cestu k úspechu si razil pomaly a ťažko, musel sa tvrdo prebíjať nepriazňou osudu aj konkurencie, jeho život bol plný tvrdej driny a vytrvalého úsilia preraziť na výslnie. Otázka znie, prečo sa slávny hudobník zrazu vytratil zo scény a žil v chudobe, pričom si mnohí dokonca mysleli, že už dávno zomrel? Odpovede poskytne kriminalistom zlodej, ktorého Booth prichytí v Hayesovom dome, keď si chcel zobrať nejakú drobnú osobnú vec umelca, aby ho daroval ako exponát do jeho múzea na Filipínach. Ale prečo má Colin Hayes svoje vlastné múzuem v Davao na Filipínach?
Kriminalisti preto zamieria do Haynesovho hudobného vydavateľstva a zistia, že majitelia spoločnosti s hudobníkom nejednali poctivo a čestne, ale ho klamali a podvádzali a dali mu podpísať podvodnú zmluvu.
Medzitým si stážista Wendell Bray v hokejovom zápase zlomí ruku a doktorka Brennanová, ktorá zvedavo skúma jeho zranenie, nečakane odhalí šokujúcu skutočnosť.