Dĺžka:
40 minút
Rok:
2008
Réžia:
Kudret Sabanci
Napísal:
Mehmet Bilal , Murat Lütfü , Yildiz Tunc , Ethem Yekta
Hrajú:
Halit Ergenç , Bergüzar Korel , Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez
Obsah:
Aby Peride (Meral Çetinkaya) nebola sama, pretože jej slúžka musela z rodinných dôvodov odcestovať, pošle k nej Onur (Halit Ergenç) na pár dní svoju vernú domácu Firdevs (Sennur Kaya). Na mesto už sadla tma, a tak si Onur chystá ohrieva večeru, ktorú mu Firdevs nachystala skôr, než odišla.
... Keď Onur zistil, že výpadok prúdu v Šeherezádinej štvrti súvisí s poškodením trafostanice, ktoré nebude ľahké opraviť a uvedomil si, že jeho láska teraz doma isto mrzne, pretože keď nejde elektrina, nejde ani kúrenie, rozhodol sa prísť po ňu a odviesť si ju k sebe domov - a tak aj urobí! Melek (Yeliz Akkaya) temer vyletí z kože, keď príde na diskotéku a zbadá Buraka flirtovať s akousi slečnou.
Na Keremovej tvári sa po dlhom čase opäť objaví úsmev, a to len vďaka Onurovi, ktorý mu ukáže v novinách inzerát Erdala Karayolcuho (Mehmet Polat), v ktorom stojí, že pre svoju novú firmu hľadá finančného riaditeľa. Obaja priatelia si totiž uvedomia, že je to ideálny spôsob, ako k ich úhlavnému nepriateľovi dostať špióna! Füsun nechápe, prečo sa Nadide (Tomris Incer) tak hnevá, že svojej kamarátke povedala o nevere svojho manžela - koniec koncov je to pravda, žiaden výmysel!
Mert (Merih Ermakastar) je šokovaný, keď uvidí, aký strápený je Kerem. Nechce sa mu však akosi veriť, že by sa jeho kamarát tak zrazu odľúbil od Šeherezády a zaľúbil do Bennu, no napokon pochopí, čo Kerema tak bolestne zasiahlo. Kerem si totiž konečne uvedomil, že ho žiadna žena nikdy nemilovala tak úprimne, ako práve Bennu, dokonca ani jeho mama nie!