Dĺžka:
130 minút
Žáner:
komédia, scifi, romantika
Krajina:
USA
Rok:
1994
Réžia:
Ivan Reitman
Napísal:
Kevin Wade , Chris Conrad
Hrajú:
Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito, Emma Thompson, Frank Langella, Pamela Reed
Obsah:
Jeden z najúspešnejších českých režisérov v Hollywoode, špecialista na komerčne úspešné komédie, Ivan Reitman prichádza so skvelým nápadom - tehotný muž!
Arnold Schwarzenegger sa predstaví v úlohe zapáleného vedca Alexandra Hessa, ktorý v univerzitnom centre pre pôrodnosť pracuje na vývoji preparátu priaznivo ovplyvňujúceho tehotenstvo. Keď však univerzita jeho výskum zastaví, rozhodne sa s kolegom, gynekológom Arbogastom, pokračovať na vlastnú päsť a testovať liek sám na sebe. Situácia sa im však skoro vymkne z rúk a po čase sa u Alexa začnú objavovať príznaky tehotenstva. Nečakanú graviditu naviac značne komplikuje všetečný šéf univerzitného výskumu, Arbogastova tehotná ex-manželka Angela a nakoniec láska, ktorá vzplanie medzi Alexom a doktorkou Dianou Reddinovou, vedúcou konkurenčného projektu.

Danny de Vito a Arnold Schwarzenegger pracují na vývoji nového léku na podporu početí. Jeden z lékařů se propůjčí k vyzkoušení nového experimentu přímo na sobě... Americká sci-fi komedie (1994). Dále ..
Dĺžka videa: 02 min. 06 sek.