Dĺžka:
105 minút
Žáner:
komédia, akcia, krimi
Krajina:
Taliansko
Rok:
1985
Réžia:
Bruno Corbucci
Napísal:
Bruno Corbucci , Luciano Vincenzoni
Hrajú:
Terence Hill, Bud Spencer, C.B. Seay, William 'Bo' Jim, Ken Ceresne
Obsah:
V roku 1978 došlo v detroitskej banke k veľkej lúpeži. Zlodeji ukradli dvadsať miliónov dolárov. Jedného z nich chytili, druhého čoskoro našli mŕtveho, ale pod tretím akoby sa prepadla zem. Scudzený balík peňazí sa tiež nikdy nepodarilo nájsť. O sedem rokov neskôr prepustili z väzenia prvého z lupičov, aby ich priviedol na stopu nepotrestaného komplica a ukradnutých peňazí. Prepustený zlodej sa ihneď pobral do Miami, ale na druhý deň ho nájdu zavraždeného.
Prípad preberajú agenti FBI Doug Bennett a Steve Forest. Odvážni bojovníci so zločinom sa preoblečú za miamských policajných dôstojníkov. Správne tušia, že tretí lupič ukryl ukradnutých dvadsať miliónov práve niekde v Miami. Ale kde? A kto je tým tajomným tretím zlodejom, čo celých sedem rokov úspešne uniká spravodlivosti?

Bud Spencer a Terence Hill ako agenti FBI pátrajú v Miami po poslednom žijúcom lupičovi, ktorý už sedem let ukrýva na neznámom mieste dvadsať miliónov dolárov z krádeže v detroidskej banke. Podarí sa im nepolapiteľného zlodeja úspešne vystopovať? Talianska akčná kriminálna komédia (1985). a ďalší.
Dĺžka videa: 02 min. 35 sek.