Dĺžka:
115 minút
Žáner:
komédia, akcia, dobrodružstvo
Krajina:
Taliansko
Rok:
1979
Réžia:
Italo Zingarelli
Napísal:
Barbara Alberti , Amedeo Pagani , Vincenzo Mannino , Italo Zingarelli
Hrajú:
Terence Hill, Bud Spencer, Joe Bugner, May Dlamini, Dawn Jürgens
Obsah:
Rodení smoliari Tom a Slim sa opäť pokúšajú zbohatnúť. Tentoraz chcú skúsiť šťastie v podnikaní v oblasti cestovného ruchu a otvoria si cestovnú kanceláriu priamo pod tropickým africkým slnkom. Ako turistickí sprievodcovia nemajú ľahký život, ale ani šokovaní turisti na ich výpravy len tak ľahko nezabudnú. Hlavne, ak nemali toľko zdravého rozumu a zahrali si s nimi karty.
Horšie mohol dopadnúť už len ten, kto sa opovážil ohrozovať vzácne africké zvieratá. Naši podnikatelia potrebujú ochraňovať prírodu zo zištných dôvodov, podporuje totiž ich obchodný zámer. Keď však nemecký koloniálny pán Ormond začne predávať divokú africkú zver kanadským zoologickým záhradám, obaja sa veľmi nahnevajú! Takmer proti svojej vôli sa nechajú zatiahnuť do divokého dobrodružstva, v ktorom môžu naplno využiť svoje tvrdé päste a dôvtip.

Terence Hill a Bud Spencer v akčnej komédii o zápase dvoch podarených nevlastných bratov s bezohľadným podnikateľom, ktorý ničí prírodu a ožobračuje ľudí v Afrike. Keď nemecký koloniálny pán začne predávať africkú divokú zver kanadským zoologickým záhradám, ochrancovia prírody a svojrázni turistickí sprievodcovia sa naňho veľmi nahnevajú! Talianska bláznivá komédia (1979).
Dĺžka videa: 01 min. 35 sek.