Dĺžka:
30 minút
Réžia:
A. Vlk , I. Predmerský , R. Bünger
Obsah:
podnapitý Karol Kohút hľadá svoju ženu a syna u starostu. Júlia mu odmietne povedať, kde sú. Iveta mu ale prezradí, že sú na majeri.
Andrej sa snaží vyjednávať s Ivetou, pretože mu nedali úver. Iveta sa však odmieta rozviesť na splátkový kalendár, požaduje plnú sumu na ruku.
Karol hľadá svoju ženu na majeri, Dano ju však kryje. Zamieša sa do toho aj Rudo.
Milan sa príde Ďurovi ospravedlniť za to, ako sa správal. Ponúkne Ďurovi, aby sa k nemu presťahovali obaja, on aj Karolína. Bude to tak pre Karolínku jednoduchšie. Ďuro súhlasí a sľúbi, že na to Karolínku pripraví.
Dano ide aj s Karolínkou k Júlii, riešia spolu Zuzinu situáciu. Pri tej príležitosti si Dano s Júliou potykajú, v tom príde Andrej, ktorému sa to veľmi nepozdáva.
Tóno sa rozhodne, že bude s Lydkou tráviť viac času.
Ďuri povie Rudovi, že sa chce presťahovať s Karolínkou do Bratislavy, pretože na majeri nič nemajú. Rudo už ale dávno chcel venovať Ďurovi pozemok aj s domom, kde bývajú. Ďuri si ale aj tak myslí, že bude lepšie sa presťahovať.
Tóno dovedie do krčmy Lydku a Miša a chce si pripiť na jej vernosť. Prerozpráva Mišovi celú historku, ako ju prenasledoval a ako nakoniec našiel u Ronalda Marcelu. V krčme je aj Jana a Gabo, obaja to počujú.
Ďuro oznamuje Karolíne a Danovi, že sa budú sťahovať k Milanovi. Karolínka nechce ísť, pýta sa ma na mamu. Ďuri jej povie, že jej maminka je už v nebíčku. Dano s tým nesúhlasí, ale Ďuri na tom trvá.
Andrej dohovára Júlii, aby sa už do Kohútovcov nestarala. Volá jej Dano, že vybavil nešťastnej Zuze Kohútovej azylový dom. Andrej žiarli.
Ronaldo píše Lydke, že ju čaká. Lydka sa doma vyhovára, že chce ísť na prechádzku, lenže Tóno chce ísť s ňou.
Rudo zistí od plynárov, že niekto dal zaviesť plyn inde než k Majke.
Gabo má pre Marcelu návrh, keď bude na neho milá, nepovie otcovi, že ho podviedla s Ronaldom.
Jana príde za Rudom a žiada ho, aby si svoju priateľku viac strážil.
Jana vidí, ako sa pred starostovým domom lúči Júlia a Dano. Jana si nedá ujsť príležitosť, aby tým vyprovokovala svojho otca. Andrej urobí Júlii žiarlivostnú scénu.