Rok:
2007
Réžia:
David Semel
Napísal:
Rand Ravich
Hrajú:
Damian Lewis, Sarah Shahi, Brooke Langton, Robin Weigert, Adam Arkin
Obsah:
Detektívi Charlie Crews a jeho kolega Robert Stark skúmajú telo mŕtveho muža, nájdeného na pláži. Zistia, že šlo o vojaka z Iraku na dovolenke, ktorý tam bol s ďalšími dvoma mužmi a ženou. S tou mal pohlavný styk. Na základe videonahrávky z miesta činu vyjde najavo, že v inkriminovanom čase sa osoby okolo zavraždeného správali nanajvýš čudne. Tie neskôr dosvedčia, že ich akýsi beloch podplatil, aby sa správali hlučne.
Dani Reeseová je zatiaľ na výsluchu ohľadom starého prípadu, v ktorom zohral rolu aj Charlie. Ten spoločne s Robertom sleduje Erin, ktorá so zavraždeným súložila. Charlie sa tak dostane na palubu lietadla, kde si Erin privyrába ako ochranka, a odletí. Pasažiermi lietadla sú zvláštni ľudia, ktorí si tu dohovárajú nejaké obchody. Aj zavraždený tu načierno pracoval ako ochranka u Gusa Wilverna z firmy Chem Tech. Ten dá Charliemu kontakt na muža menom Pete, ktorý dohadzuje prácu vojakom na dovolenke. Charlie sa po rozhovore s Peteom presvedčí, že Erin veľmi stála o kšefty zavraždeného.
Charlie a Robert čoskoro nájdu mŕtveho zdrogovaného muža. Práve on podplatil osoby na mieste činu, aby spôsobili v daný moment rozruch. Zrejme je teda vrahom onoho vojaka, ale aj jeho samého zavraždili. Kto a prečo však zabil vraha?
Charlie sa dozvie ďalšie informácie o čine, pre ktorý bol neprávom vo väzení. Bohužiaľ zistí, že v celej záležitosti hrá nejakú rolu aj Dani Reeseová.