Žáner:
Iné
Rok:
2011
Réžia:
Mladen Dizdar , Kristijan Milic , Robert Orhel , Milivoj Puhlovski , Tomislav Rukavina
Napísal:
Tomislav Hrpka , Milijan Ivezic , Aleksandar Kristek , Ozren Marod , Jelena Veljaca
Hrajú:
Doris Pincic, Ivan Herceg, Ecija Ojdanic, Frane Perisin, Jagoda Kumric
Obsah:
37. Lara konfrontuje Nikšu s náhrdelníkom, ktorý jej daroval. On sa ale vyhovoril. Keď príde Lara do domu Zlatarovcov, pani Angela ju hneď obviní, že je zlodejka. Lara nájde aj ostatné veci z krádeže a rozhodne sa odniesť ich Blanke.
Jakov sa rozhodol, že použije Krisove dokumenty, aby unikol. Leila mu v tom pomáha. Jakov sa rozhodol, že nebude kontaktovať ani svoju rodinu, ani svoju ženu Laru, pretože tá ho opúšťa kvôli inému mužovi. Chce, aby si mysleli, že je mŕtvy.
Zoran informuje Nelu a Tonči, že Jakov zomrel.
Jakov a Leila sa pripoja ku chorvátskej rybárskej posádke, ktorá ich má dopraviť na Madagaskar.
38. Tonči a Nela oznámia všetkým správu o smrti Jakova. Nikol hneď obviní Tončiho, že je zodpovedný za Jakovovu smrť. Dinko tak získa ešte viac právomocí v dome Zlatarocov. Jeho podlý plán sa blíži ku koncu.
Alen zistil kto im vzal peniaze z lúpeže. Lara ho oklame, že peniaze použila, aby dostala svojho manžela z väzenia. Nikša je zúfalý, pretože bez peňazí si nový ranč nebude môcť dovoliť. Blanka sa dohodne s Larou, že za jej pomoc pôjde udať Dinka na políciu. Keď tam však príde nie je schopná vypovedať proti nemu a chce, aby sa priznal sám. Na to jej odpovie, že Jakov je aj tak mŕtvy. Povie túto smutnú správu aj Lare, ktorá je v šoku.