Obsah:
Na druhý deň Juan Julietu poprosí, aby si vzala svoje veci a odišla, pretože je zamilovaný do Pauly. Julieta sa rozčúli a kričí, že to s Paulou skončí raz a navždy.
Johnny zistí, že jeho svokra je ním posadnutá. Začne sa v dome Millanovcov cítiť nepohodlne. Všetci si to všimnú, no nikto netuší čo sa deje.
Guadalupe chce od Pauly vedieť aký má zámer s Josém. Keď začne Paula konečne rozprávať preruší ju Gaspar a Guadalupe odvedie.
Paula plánuje ako by sa raz a navždy zbavila Josého. Nie je ochotná mu zaplatiť peniaze, ktoré žiada. Dohodne si s ním preto schôdzku, kde si celý ich rozhovor nahrá. Jose v ňom potvrdí, že mu ide iba o peniaze a nezáleží mu na bratoch. Neskôr Paula túto nahrávku pošle Sofii. Tá si ju však pustí v dome Millanovcov, kde Miguel spozná Josého hlas a vyzvedá čo sa deje.
Guadalupe je sklamaná, lebo Eleuterio nechce prísť na jej svadbu. Beatriz zorganizuje s Guadalupinými priateľkami rozlúčku so slobodou, na ktorú príde aj Paula, čo sa nestretne s veľkým úspechom.
Johnny je čoraz viac nervózny zo svojej svokry, keď mu Sofia povie, že Rosa má s ním erotické sny znepokojí ho to ešte viac.