Obsah:
Je jedno, ako veľmi Martin Esperanzu prosí, aby mu povedala, prečo ho nechce vidieť a vydať sa zaňho, no ona mu odmieta povedať, čo jej spravil Leon. Neskôr sa rozhodne pomstiť, berie nôž a ide za ním. Leon ju uráža drží si ju od tela. Guillermo je svedkom tejto scény a pýta sa ho, či sa opovážil ju znásilniť. Leon mu káže nemiešať sa do niečoho, čo sa ho netýka. Aurora navštívi vilu Parra Ibanez, aby vzala Estrelle trochu pozole. Vstupuje Oriana so svojou hrubosťou a urážajúc ju vylieva pozole na Auroru. Estrella udrie Orianu po tvári a Guillermo ich od seba oddelí, neskôr obhajuje dievča, aby ju Leon neprepustil. Potom sa pýta, prečo v ňom, cudzom človeku, prebúdza dievčina nehu. Victor Manuel je stále posadnutý myšlienkou, že Coral zomrela kvôli nemu a pije viac ako by mal. Mojarras má oňho starosť a pýta sa, či nemá ženu, s ktorou by mohol žiť, aby nebol sám. Estrellina matka sa bojí, že narazí na zloducha, ktorý je otcom dievčaťa, a jej hovorí, že je diablova dcéra. Victor Manuel a Estrella sa stretnú niekoľkokrát, on sa s prekvapením dozvedá, že ona číta jeho knihy a pohádajú sa, keď sa ho ona spýta či myslí, že je hlúpa.
Kým Estrella sedí na skalách útesu, Victor Manuel a Estrella sa vidia znova. Elene Parra sa páči Salvador, rybár, ktorého videla na pláži, ale je to Carmitin priateľ. Esperanza konečne povie Carmite, prečo rozišla s Martinom. Leon Parra ju videl pri rieke a poškvrnil ju, je poznačená na celý život. Medzitým v chatke na pláži hovorí Lorenzo Luz, že počul v meste, že jej syn, ktorého má s Leonom Parra, je späť v meste.
V dome Victora Manuela chce Leon vedieť, koľko by chcel za mesto, vilu a všetko ostatné. Luz vstúpi skôr, ako môže odpovedať. Leon ju tam uvidí a nahnevane opustí dom. Spomienka VictoraManuela na ženu je citová, pretože sa k nemu v detstve vždy správala ako k vlastnému synovi. Teraz vieme, že aj Jorge Parra je Leonov syn. Jeho matka je Luz, indiánka. Keďže je Leon Parra riadny sukničkár, chce Estrellu iba dostať do postele, no Estrella sa tomu úspešne vyhýba. Na druhej strane však Oriana robí Estrelle zo života peklo. Leon vojde do Orianinej izby, keď je v nej Estrella, a uvidí ju, ako si oblieka Orianine šaty a má jej make-up. Jeho jediná poznámka je, že je krásna. Avšak keď Oriana uvidí Estrellu, dostane hysterický záchvat. Jej otec sa ju snaží presvedčiť, aby to nevidela tak zle, a aby dala tie šaty Estrelle a na celú vec zabudla. Oriana však s Estrellou zápasí a nakoniec spadnú do bazéna. Victor Manuel vstupuje, keď obidve ženy zápasia v bazéne. Prišiel, aby hovoril s Leonom, no stáva sa svedkom scény v bazéne. Napokon vyjde Oriana von z vody a Victor pomáha Estrelle dostať sa von. Hoci Leon chce, aby sa porozprávali, Victor chce rozhovor radšej odložiť a odchádza. Keď odchádza, Estrella doňho vrazí. Medzitým Elenita na pláži súhlasí s plavbou v Salvadorovom člne.