Dĺžka:
60 minút
Žáner:
Golf
Rok:
2013
Réžia:
Randall Zisk
Napísal:
Clifton Campbell , Tom Garrigus
Hrajú:
Matt Passmore, Kiele Sanchez, Carlos Gómez, Michelle Hurd, Uriah Shelton
Obsah:
Jimova svadba sa blíži, predtým však ešte musí vyriešiť prípad vraždy na golfovom ihrisku. Netuší, že jeho život sa pri tom môže ocitnúť vo vážnom ohrození.
Jim a Callie sa už chystajú na svoju svadbu, ale detektív musí ešte vyriešiť prípad vraždy na golfovom ihrisku, kde zastrelili 24-ročného Austina Grainesa. Jim nájde v piesku zahrabanú zbraň a papierový útržok šeku. Golfový areál je verejný a jeho správca Red je naň veľmi hrdý. Nikomu by nedovolil, aby tam uzatváral stávky. Jim zistí, že Austin prespával v aute a živil sa stávkami a rôznymi podvodmi. Zároveň trpel infekčnou kožnou chorobou. Denne sa mazal zinkovou masťou, aby sa neopálil a nikto nepoznal, že je na ihrisku denne.
Daniel zistí, že Austinovi v posledných dňoch prišli tri šeky v hodnote 80 tisíc dolárov od Glena Kingmana (BRIAN McNAMARA). Ten odmieta podozrenie v jeho zabitia. V Austinovom mobile nájdu video, ako vyučuje golf svoju žiačku Brittu Naylorovú (SARAH BALDWINOVÁ). Aj keď má na nohe rovnakú vyrážku ako Austin, popiera, že s ním spala. Zhodou okolností je to manželka Glena Kingmana. Glen údajne najal Austina, aby ju naučil hrať golf a nerobila mu hanbu.
Daniel zistí, že Glen vlani vypísal šek na 50 tisíc dolárov Johnovi Mortonovi z Palm Glade. Toho síce Jim nepozná, zato pozná Reda Mortona. A tak sa za ním vypraví, aby mu situáciu vysvetlil. Netuší, že jeho život sa pri tom môže ocitnúť vo vážnom ohrození.