Dĺžka:
55 minút
Žáner:
Basebal
Rok:
2012
Réžia:
Steve Zuckerman , Rob Schiller , Andy Cadiff , Bob Koherr , Gerry Cohen
Napísal:
Ron Rappaport , Eric Weinberg , Brian Posehn , Renée Estevez , Clay Graham
Hrajú:
Shawnee Smith, Charlie Sheen, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson
Obsah:
Po konflikte na palube lietadla, ktorý sa jeho aktérom vymkne spod kontroly, dostane na prvý pohľad prívetivý Dave Buznik z rozhodnutia sudkyne Danielsovej príkaz navštevovať kurz sebaovládania, ktorý vedie doktor Buddy Rydell.
Dave po celý svoj predchádzajúci život natoľko potláčal svoje emócie, späté s hanblivosťou, nesmelosťou a s prehnanou slušnosťou, že jedného dňa musel pohár pretiecť. A stalo sa to práve v tom nešťastnom lietadle, keď ho vyprovokovala arogantná letuška.

Buddyho neobvyklé liečebné metódy sú však veľmi drsné a Dave je z terapie zmätený. Po ďalšej nepríjemnosti sa opäť dostáva pred súd a rozsudok je tentoraz prísnejší: buď Dave zintenzívni svoju liečbu, alebo pôjde do väzenia. Buddy sa preto k Daveovi nasťahuje, aby mu pomohol vyrovnať sa s problémami.
V rámci svojej terapie využije každú možnosť, ako prinútiť Davea k reakcii, a to vrátane oplzlých poznámok na adresu Daveovej priateľky Lindy, učiteľky literatúry, a posmeľovania Davea, aby sa postavil tvárou v tvár všetkým dávnym i súčasným stretom s okolím.

Nakoniec však Buddy predsa len zájde príliš ďaleko a Dave sa musí rozhodnúť, či zalezie späť do svojej ulity, alebo dokáže, čo v ňom skutočne je. Je snáď Buddyho zmätená a rozporuplná liečba presne to, čo Dave potrebuje, aby sa zbavil z traumy detstva a dokázal, že má vlastné sebavedomie a schopnosť postaviť sa zoči-voči problémom?