Dĺžka:
105 minút
Krajina:
USA
Rok:
1999
Réžia:
Jeff Abugov
Napísal:
Jeff Abugov
Obsah:
Ak by niekto z inej galaxie pozoroval, ako celkom obyčajní súčasní ľudia žijúci na našej planéte hľadajú lásku, dvoria sa, milujú, atď., čo by si tak o nás asi mysleli? A presne to sa stalo. Zvedavosť nie je daná iba ľuďom. Ani mimozemšťania sa jej nevyhnú. A keďže chcú dôkladne spoznať našu kultúru, utajene sledujú vzťahy medzi mužmi a ženami. Vyberú si jeden pár, na ktorom pozorujú všetky fázy lásky. Posádka mimozemšťanov utajene pozoruje pozemský pár počas všetkých fáz ich lásky - od zoznámenia, cez nie vždy ružami vystlatú cestu až k sobášu. A keďže mimozemšťania nie vždy chápu naše konanie, musí im všetko vysvetľovať skúsený expert, rozprávač.

Muž, teda Billy, a Žena, čiže Jenny, sa podľa mimozemšťanov po prvý raz stretli na posvätnej pôde, hoci v skutočnosti šlo o nočný klub v Los Angeles. Zoznámením sa začína dlhá séria rande, ľúbostných i sexuálnych epizód, stretnutí kamarátov i rodičov z oboch strán, aby to všetko pokračovalo veľkou svadbou a vyvrcholilo narodením potomka.
A tak nepoučení mimozemšťania konečne získajú vedomosti o tom, prečo na Zemeguli žijú dve pohlavia a čo je to vlastne láska...
Dĺžka videa: 00 min. 44 sek.