Dĺžka:
60 minút
Žáner:
Pre dospelých
Rok:
2009
Réžia:
Tomás Janco
Napísal:
Andrej Kraus , Tomás Janco
Hrajú:
Marián Miezga, Anna Geislerová, Roman Luknár, Diana Mórová, Ján Koleník
Obsah:
Tri ženy a traja muži v troch pároch sú previazaní rodinnými, pracovnými, mileneckými a rôznymi inými väzbami a ich životy a konanie sa vzájomne ovplyvňuje. Šesť hlavných postáv má výrazne odlišné charaktery, páry žijú v rozdielnych sociálnych podmienkach a majú rozdielne uloženú hierarchiou životných hodnôt. Názorovo sú v mnohom odlišní, ale majú aj plno spoločných záujmov, ktoré ich spájajú.
Igor
Igor (Ján Koleník) si už síce pomaly zvyká na svoju novú dcéru Zuzku, ale za Adeliným (Zuzana Fialová) chrbtom začína pátrať, kto je vlastne jej skutočným otcom. Jano (Marián Miezga) sa zas na Ľudov (Milan Ondrík) popud zaujíma o podrobnosti Monikinej (Aňa Geislerová) interrupcie. Vzťah Igora a Masára (Ľubomír Paulovič) sa dostáva do fázy, ktorú už ťažko nazvať ako dobré obchodné partnerstvo. Inge (Diana Mórová) sa pokúsi vrátiť vzťah so svojou dcérou Mirkou (Kristína Svarinská) do starých dobrých koľají...
Keby bolo keby - Láska, sex a šťastie (8/12)
Filipko
Filipko
Igor (Ján Koleník) už zistil, že otec Adelinej (Zuzana Fialová) dcéry je už dávno mŕtvy. Jeho vyšetrovanie však neprestáva a aj vďaka tomu sa z neho a malej Zuzky stávajú kamaráti. Jano (Marián Miezga) sa teší z nového auta, to však nedokáže zahojiť stratu syna, ktorého si Monika (Aňa Geislerová) dala vziať. Jano sa okrem toho rozhodol, že dá dokopy starú kapelu U3 a po rokoch usporiada večerný nácvik. Všetko vyzerá tak, že kapele v tom nič nebráni. Pod vedením Ritchieho (Lukáš Latinák) sa všetci zídu, ale.