Dĺžka:
95 minút
Žáner:
Pre dospelých
Rok:
2013
Réžia:
Milos Volny , Marián Tutoky , Tomás Janco
Napísal:
Radka Reviláková , None , None , Andrej Kraus , Tomás Janco
Hrajú:
Petra Blesáková, Branislav Bystriansky
Obsah:
Biomatke Eve sa nepáči romantická atmosféra, ktorú pripravil Dudko, pretože sa s ňou chcel príjemne porozprávať. Iba porozprávať? Eva trvá na tom, aby zhasol sviečky, odložil fľašu a vypol hudbu, inak odchádza.
Baška je nahnevanú na svoju biomatku, aj keď ju nepozná, ako ju mohla dať preč? Má v rukách jej číslo ale nevie, či jej chce zavolať. Vrchná teda zatiaľ márne čaká, či jej zazvoní telefón.
Hoffa veľmi šikovne vysvetlila Jakubovi, že SMS od Fábryho bol zrejme omyl, určite ju chcel poslať Ivane, hádam si Jakub nemyslí, že má niečo s Fábrym. No Jakubovi sa to nejako nezdá.
Paťo s Romanou prespali v Maslákovom byte - Dudko ich tam odpratal, lebo rátal, že s biomatkou Evou si urobí príjemný večer.
Pri Maslákovych dverách zvoní Michal, ale otvorí mu Paťo, tak hodia debatu na tému Soničkinej žaloby. Paťo verí Michalovi a posťažuje sa mu, že Sonička sa po pôrode strašne zmenila.
Fábry príde na raňajky k Ivane, preberajú SMSku, ktorú Fábry omylom poslal Hoffe. Podľa spôsobu, kto má koho uloženého v mobile, sa dá predsa zistiť, aký má k tomu človeku vzťah.
Keď už je Michal v Paneláku, zastaví sa za Ivanou. Potrebuje od nej odbornú pomoc. Má stále nočné mory, a tak spolu preberú, o čom sa mu vlastne stále sníva. Ivana si myslí, že Michal dostal normálny mikrospánok, všetko tomu nasvedčuje. Michal sa prizná, že mal vidiny už aj pred tou nehodou, ale nikomu o tom nepovedal.
Janka cez kukátko videla, ako sa Jančo objíma s Kvetkou. A keď sa dozvie, že aj jej Emilko sa s ňou objímal, vôbec sa jej to nepáči. Ale Emilko tvrdí, že Kvetka objíma všetkých bez rozdielu a rozdáva tak ľuďom strašne veľa energie.
Imre má pre Mišku darček, knižku o autíčku. Gejza nechtiac prezradí, že to Imreho syn dostal dve rovnaké a na čo sú mu dve?
Karol rieši s Danicou, ako ušetriť 3000 eur mesačne. No nejako sa im nedarí odkladať, treba aj žiť a Danica premýšľa, že o 5 rokov, keď možno budú mať nový dom, tak už bude na dieťa stará.
U Michala sa koná Miškina a Michalova oslava, je tam Jakub, Ivana, Terezka, a príde aj Betka s Alžbetkou. Michal dostáva dve rovnaké knihy od Ivany aj Jakuba. Miška si zoberie darček od Masláka, ten drahý mobil, o ktorom Ivana váhala, či jej ho má dať. Po oslave odídu všetci okrem Betky a Michal jej ponúkne, či nechce ostať na noc.
U Simony sa koná babská žúrka v zložení Simona, Eva a Danica. Konečne je piatok a treba si vyhodiť z kopýtka, nejaký dôvod sa vždy nájde.
Hoffa chce ukončiť románik s Fábrym, pretože sex bez citu si už neužíva tak vášnivo ako doteraz. Stala sa z neho obyčajná rutina. Fábry to ale nemieni ukončiť a začne Hoffu vydierať.
Maxo príde z hudobnej skúšky s tým, že ho vykopli z kapely.
Vrchná je na odchode z domu, rozhodnutá ísť ešte raz za svojou dcérou, keď jej v tom zazvoní neznáme číslo.