Dĺžka:
85 minút
Žáner:
Pre dospelých
Rok:
2013
Réžia:
Milos Volny , Marián Tutoky , Tomás Janco
Napísal:
Radka Reviláková , None , None , Andrej Kraus , Tomás Janco
Hrajú:
Petra Blesáková, Branislav Bystriansky
Obsah:
Betka prišla Michalovi oznámiť, že si našla niekoho, kto je ochotný s ňou a jej dcérou žiť ako rodina a chcú spolu začať už aj bývať. Michalovi to evidentne nie je jedno.
Hoffa chce ukončiť aféru s Fábrym, no on nie je ochotný skončiť, aj keby mal Hoffu vydierať, že o tom povie Jakubovi. Hoffu sex s Fábrym už nudí. Hoffa sa prizná, že miluje sex a jeden muž jej nestačí, no miluje vždy iba jedného a teraz miluje Jakuba. Po príchode z nočnej je na Jakuba, ktorý jej pripravil raňajky, nepríjemná a nahnevaná, ako to s Fábrym dopadlo.
Jakub chce od Ivany, aby zistila, prečo je Hoffa taká nervózna. Vtedy vidí Fábryho, ako dáva Ivane kytičku a bozkávajú sa. Nerobí mu dobre pohľad na takú veľkú rannú dávku romantiky.
Vrchnej sestre Ajuške niekto volal, no neozval sa a nakoniec zložil. Ajuška si myslí, že to bola jej dcéra, ktorá však nie je pripravená na stretnutie so svojou matkou. Ajuška je z toho smutná. Silvinka však vie o všetkom a chystá stretnutie Bašky a jej biologickej mamy Ajky dnes večer u nich v dome. Večer sa konečne stretá Baška s vrchnou sestrou Ajkou, svojou matkou.
Baby vyhodili z kapely Maxa a založili si novú, čisto babskú kapelu. Foursome sa rozpadli a vznikla kapela 4some1. Maxa to hnevá, no zdá sa, že oveľa viac je nahnevaná jeho mama Simona. Podľa zmluvy nesmie žiadna z báb opustiť kapelu do konca roka 2014. Simona to ide na druhý deň riešiť, ale nepochodí, pretože v kapele 4some1 je z pôvodnej len jedna baba, Miška. Simona vyrazí vyriešiť vec s Fedorom.
Janka s Emilom hľadajú spôsob, ako Imreho a Gejzu donútia rýchlejšie pracovať, aby lešenie z ich Paneláku čo najskôr zmizlo. Emil má teóriu, že ak by jeden z nich bol šéfom, pomohlo by to ich pracovnej morálke, ale Janka nesúhlasí s tým, aby to bol Imre a táto Emilova teória sa jej vôbec nepáči. Gejza vymyslí, aby nejakú časť lešenia, aspoň tú okolo okien Blichárovcov, odomontovali a predali, bude aspoň na predĺžený víkend na Balatone. Dvojica ide za opäť za Dudkom po radu, ako majú na istom mieste čiatočne rozobrať lešenie a ukradnúť trúbky, aby to ostatné lešenie vydržalo a celé sa nezrútilo.
Paťo s Romanom prehovárajú Dušana, aby sa vykašľal na biomatku Evu, no Dušanovi sa nepáči, že sa mu mladí miešajú do života.
Danica s Karolom splnili stanovený plán, za september odložili 3000 eur, ešte im 350 eur zostalo. Za túto sumu však môžu ísť akurát tak na stanovačku, ale aj na ňu sú zrejme už obaja príliš starí.
Angie sa naštve, keď sa jej Imro pýta, ako sa má Maslák v Prahe. Imro tam ešte nikdy nebol a rád by si niekedy s Angeličkou urobil výlet do "stoležatej" Prahy, navštívil tie ich "hospúdky", ale nemôžu si dovoliť dovolenku viac než raz do roka a od svokry si výlet nechce nechať zaplatiť, lebo tá by sa tam hneď chcela terigať spolu s nimi.
Biomatka Eva sa bude musieť do pondelka odsťahovať od Simony, lebo Stana pustia z nemocnice. Dudko jej preto navrhne, aby šla k nemu, čo Eva odmieta, lebo to nie je dobrý nápad. Dudko sa veľmi snaží prehovoriť ju aspoň na nezáväzné vínko večer u neho.
Michal s Jakubom sa na tenise s dievčatami sťažujú jeden druhému, že sú nahnevaní na svoje ženy - Michal na Betku, Jakub na Hoffu a Fábryho, aj keď ešte nevie, čo sa medzi nimi deje.
Ku Slušným príde Dudko, aby osobne pozval Evu na vínko. Eva sa preriekne, že je asi "do neho", ale vie, že nie je správne, aby sa veci takto motali.
Ivana sa spýta Fábryho, či si vie predstaviť žiť s ňou a Terezkou ako rodina.