Dĺžka:
95 minút
Žáner:
Pre dospelých
Krajina:
Slovensko
Rok:
2013
Réžia:
Tomás Janco , Marián Tutoky , Milos Volny
Napísal:
None , Tomás Janco , Andrej Kraus , None , None
Hrajú:
Diana Mórová, Marián Miezga, Božidara Turzonovová, Vladimír Kobielsky, Petra Blesáková, Branislav Bystriansky
Obsah:
Fábry sa preberie po tom, čo ho Hoffa ťažidlom udrela do hlavy v sebaobrane, keď po nej žiadal sex. Fábry však nechce skončiť aférku, a tak sa mu Hoffa vyhráža, že ho môže udať za znásilnenie. Odteraz Hoffa plánuje každému opačnú službu, aby sa viac nestretli v nemocnici.
Fábry po nočnej ide k Ivane, ktorej sa nezdá Fábryho verzia, že sa šmykol na sále pri pôrode. On to uhráva tým, že má na ňu strašná chuť a sex mu pomôže od bolesti hlavy. Pri odchode z Ivaninho bytu po dobrom sexe sa zrazia na chodbe s Hoffou, ktorá je zo stretnutia rozpačitá.
Po príchode domov Hoffa povie Jakubovi, že je veľmi rada, že ho má a veľmi ho ľúbi. Spytuje si svedomie?
Jakub na kurtoch chce preberať s Michalom Hoffu, že sa správa veľmi divne, no Michal nemá záujem. Podľa neho, keď má niekto potrebu stále analyzovať vzťah, tak ten vzťah nie je v poriadku. A Michal má aj dilemu, či je vôbec vhodné aby takéto veci s ním Jakub preberal. Toľko sa toho medzi nimi stalo, že nevedno, či sú ešte vôbec nejakí kamaráti.
Ivana babám referuje, čo sa stalo Fábrymu, na to baby skonštatujú, že chlapi sú málo kreatívni pri výhovorkách. Určite sa mu to stalo inak a hanbí sa to priznať. Večer pri vínku Fábry opäť opisuje celú situáciu, ako sa mu stal úraz, ale Ivana mu neverí a chce, aby jej povdal pravdu, ako sa to stalo. Fábrymu sa nepáči táto debata, chce ju čím skôr ukončiť, tak vytiahne škatuľku a požiada Ivanu o ruku.
Dušan dohovára Evinmu manželovi, aby jej dal pokoj a rozviedol sa s ňou. Evin muž však chce stoj čo stoj vedieť iba jednu vec, či s ňou Dušan spáva a celý rozhnevaný chce Dušana zbiť.
Následne Dušan referuje Eve, že bol s jej mužom a mala by sa s ním stretnúť. Eva sa na Dušana trocha nahnevá, ale je jasné, že obaja sú v tom až po uši.
Fedor chcel Monči dokázať, že aj on vie zarobiť peniaze, aby si ho viac vážila, a preto Stana okrádal.
Ajuške sa jej dcéra Baška neozýva.
Maslák zisťuje u susedov Blichárovcov, kto mu vykradol byt. Janka tvrdí, že videla sťahovákov, ale netušila, že to sú zlodeji. Janka je pomaly na zrútenie, že videla zlodejov v akcii a nijako nezakročila. Maslák zisťuje u Dušana, ktorý má od jeho bytu kľúče, či nevie niečo o tom vykradnutí. Na Dušana je toho veľa, najskôr rieši Evinho muža, teraz vykradnutý byt, čo on môže za všetko?
Maslák chytí stopu u Imreho a Gejzu, ktorí ich tiež videli, Imre si pamätá ŠPZku a tiež jednému videl do tváre, lebo s ním vyjednával cenu, že by im pomohli sťahovať. Poverí Lukyho a Vila, aby vystopovali zlodejov.
Simona dohovára Maxovi, čo to bol za blbý nápad zdrhnúť z domu. Danica ho podporí, že aj ona zdrhla z domu, prvýkrát v 12-tich rokoch.
Fedor chcel Monči dokázať, že aj on vie zarobiť peniaze, aby si ho viac vážila, a preto nevrátil Stanovi peniaze za právnika a okrádal ho.
Romana dostala ponuku ísť pracovať do USA, a nevie ako to povedať Paťovi, preto je značne nervózna.
Vrchná Ajuška má obavy, ako to bude ďalej s Baškou, povedala jej, aby sa ozvala keď bude chcieť, ale prešiel deň a ona sa neozýva.
Viky je smutná z rochodu s Maxom, rada by s ním opäť chodila, keď už nehrá v kapele, ale nechce mu zavolať ako prvá. Maxo sa udobril s kapelou, uznal, že by sa tam nehodil.
Danica prichádza domov s babičkou, o ktorú sa stará. Chce od Karola, aby ju postrážil, lebo Danica musí ísť k tej Simoninej babičke. No Karol má robotu.
Betka je zase u Michala, až mu je to podozrivé, že teraz, keď má frajera, trávia spolu viac času, ako keď bola Betka sama.
Betka bonzne Michalovi aféru Hoffy s Fábrym, veď by ho to mohlo zaujímať, keď Ivana aj Jakub sú jeho blízki priatelia.