Dĺžka:
100 minút
Žáner:
Pre dospelých
Krajina:
Slovensko
Rok:
2013
Réžia:
Milos Volny , Tomás Janco , Marián Tutoky
Napísal:
Radka Reviláková , None , None , Andrej Kraus , None
Hrajú:
Diana Mórová, Marián Miezga, Božidara Turzonovová, Vladimír Kobielsky, Petra Blesáková, Branislav Bystriansky
Obsah:
Michal sa lieči u psychoterapeutky, lebo po autonehode sa čudne zmenila jeho osobnosť a trápia ho veci, ktoré ho predtým vôbec nezaujímali. Namiesto sexepílu sestričiek si všíma ich prácu a šikovnosť, ba dokonca ho mrzí zlý vzťah s dcérkou. Chlapi už nevedia bojovať o ženu! Celý panelák odsudzuje Dušana, že nechal Soničku odísť. Mal o ňu bojovať, a pritom len mlčal. Urazená Soňa si v Španielsku vypne mobil, zmení číslo a dostupná bude už len jej sestra. To vážne vyzerá na koniec manželstva! Janka upiekla ružovú tortu pre Soničku k narodeniu Lujzky, ale radšej ju dá Imremu s Gejzom než Dušanovi. Fábry sa pokúša o sex s Hoffou, no tá mu môže ponúknuť len ďalšiu ranu do hlavy, tentoraz z druhej strany. Janka nedopustí, aby nezodpovedný človek ako Jančo bol domovým dôverníkom. Chce požiadať Masláka o pomoc. Ivana skúma, či by Terezke neprekážalo, keby si zobrala Fábryho za muža. Svadbu by chcela na Mikuláša. Stano nechce uveriť, že jeho Simone sa darí tak skvelo manažovať kapelu a začne sa urážať...
Dlhá popiska
Danica sa preriekne pred Stanom, že už nie je manažérom kapely a Simona je za to na ňu nahnevaná. Stano chce patričné vysvetlenie, čo sa stalo. Je naštvaný, lebo to, že ho podviedla vlastná žena, je horšie, ako keď ho klamal Fedor.
Danica má nervy, že Simona nechce, aby s ňou manažovala kapelu. Už aj klip pre baby vymyslela. Tancovali by okolo tyče, vozili by sa na dodávke. Karol jej navrhne, že by mohla do klipu použiť aj tie dve babky, o ktoré sa stará.
Romana dohovára Dudkovi, že sú s Paťom úplne rovnakí, keď treba zabojovať o ženu, nevedia to, nevedia čo povedať. Radšej sú ticho, ale Paťo sa aspoň pokúsil, no Dudko neurobil vôbec nič, nezabojoval ani o dcéru a Soničku. No Dudko nechce, aby sa Soňa vrátila, potešil by sa len kvôli Lujzke. O Soňu už nestojí, chce byť sám. Aj Paťo sa pridá ku všetkým, ktorí pichajú do Dudka, mohol jej aspoň zavolať, ako docestovala, keď už nie kvôli Soni, aspoň kvôli malej. Paťa to trápi, lebo Soňa je jeho matka. Dudko teda volá Soni, ale celý deň je nedostupná a Iveta mu zase neberie telefón. Nakoniec mu príde SMS od Ivety, že Soňa si zrušila číslo, a keď chce s ňou hovoriť, má volať jej. To je úplný koniec!
Fábry sa pokúšal o sex s Hoffou, no tá odmietla s vyhrážkou, či chce do hlavy ranu aj z druhej strany.
Michal má prvé sedenia u psychoterapeutky, lebo po autonehode sa zmenil osobnostne a potrebuje sa liečiť. Trápia ho veci, ktoré ho predtým ani nezaujímali, napríklad vzťah s Miškou, všíma si šikovnosť sestričiek, predtým to bol len sexepíl. Michal si musí určiť priority a postupne všetko poupratovať. Začne zhurta, skoro ráno vstane a urobí pre všetkých v dome raňajky, aj keď nie sú dvakrát chutné.
Janka musí niečo urobiť, lebo nedopustí, aby nezodpovedný človek ako Jančo, bol domovým dôverníkom. Chce požiadať Masláka o pomoc.
Ivana skúma, či by Terezke neprekážalo, keby si zobrala Fábryho za muža. Terka je v pohode, veď si ho berie Ivana a nie ona. Terka chce vidieť malú Lujzu, tak idú ráno k Dudkovi. Aj Ivana zvozí Dudka, že nechal Soňu odísť.
Pani Janka upiekla ružovú tortu pre Soničku, k narodeniu Lujzky. Keď sa dozvie, že Soňa je fuč aj s dcérou, tortu dá radšej Imremu s Gejzom, nenechá ju Dudkovi.
Fedor nemá ráno čo jesť, zvozí Monču. Tá sa bráni, že sa snažila predávať vence na dušičky, ale nič nepredala, a tak nemala za čo nákup "zrobiť".
Simona s babami rieši, akú pesničku zahrať na akcii, vraj slaďák by bol dobrý. Stano jej chce poradiť, že slaďáky na akciách nefungujú. Simone prekáža, že sa jej Stano mieša do roboty. Ten sa nahnevá a odíde do baru. Simonina prvá akcia dopadla dobre a klient chce sponzorovať celú ich jarnú šnúru. Stano je z toho celom hotový...
Betka potrebuje postrážiť Alžbetku a privezie ju k Michlalovi. Miška sa prvýkrát stretne so svoju malou sestričkou, je z toho nadšená.
Ivana by chcela mať svadbu na Mikuláša. Fábry z toho v šoku.