Dĺžka:
95 minút
Krajina:
USA
Rok:
1988
Réžia:
Eric Karson
Napísal:
Shimon Arama , Michael Gonzales , A.E. Peters
Hrajú:
Jean-Claude Van Damme, Shô Kosugi, Doran Clark, Bruce French, Vladimir Skomarovsky
Obsah:
Studená vojna vrcholí a nad Stredozemným morom v blízkosti ostrova Malty havaruje supermoderné stíhacie lietadlo F-111. Strata pilota a lietadla v hodnote päťdesiat miliónov dolárov je síce zlá, oveľa horšia je však skutočnosť, že na palube lietadla sa nachádzal prísne tajný typ nového laserového navádzacieho systému.
Americká vláda si nemôže dovoliť, aby zariadenie padlo do rúk nepriateľa, a preto vyšle svojho najlepšieho agenta, aby zariadenie zničil skôr, ako sa k nemu dostanú agenti KGB. Tá má totiž v blízkosti miesta nehody jedného zo svojich najschopnejších mužov - Andreja. Tomu sa podarí zavraždiť agenta CIA a zariadenie objaví.
Vedenie CIA povolá do akcie svojho najlepšieho muža Kena Taniho s krycím menom Čierny orol (Black Eagle). KGB síce vyšle tím zabijakov, tí sa však nemôžu porovnávať s majstrom bojových umení Tanim. KGB sa preto uchýli k zákernému únosu jeho detí Briana a Denny, aby ho tak donútila spolupracovať.
Pred Kenom Tanim stoja dve nebezpečné úlohy - musí zachrániť svoju rodinu a súčasne získať naspäť prísne tajný laserový systém. V ceste mu však stojí protivník mimoriadne nebezpečný. Agent Andrej...
Dĺžka videa: 02 min. 12 sek.