Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Príťažlivý fešák z Divokých koní prehovoril o chorobe: Nemocnica a bolesti

Ján Dobrík Zobraziť galériu (4)
Ján Dobrík (Zdroj: TV JOJ)

Sympatický predstaviteľ Adama z Divokých koní Ján Dobrík neočakávane ukončil svoje účinkovanie v relácii Tanec snov. Obľúbený herec prehovoril o svojej chorobe.

Neočakávaný odchod Jána Dobríka z Tanca snov prekvapil určite väčšinu divákov. Herec však, zdá sa, nemal na výber, pretože ho zasiahla choroba a napriek dobrým úmyslom sa účinkovania v Tanečnej súťaži musel vzdať.

Ján Dobrík
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

"Dostal som vírus, ktorý v sebe človek nosí po prekonaní kiahní v detskom veku aprejaví sa, keď má nejaké fyzické či psychické stresy,"priznal Dobrík otvorene pre TV Joj. Svojmu telu zlyhanie do istej miery zazlieva, no uznáva, že sa nešetril a žil hektickým spôsobom života. Po dvoch týždňoch v nemocnici ho konečne prepustilis varovaním, že mu hrozí skorý návrat na oddelenie.Tabletková forma liečby podľa jeho vlastných slov totižnemusí byť taká účinná ako infúzie priamo do žily.

Ján Dobrík
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

"Málokto sa podľa mňa v nemocnicicíti dobre. Sú to bolesti, ale nie je to nič tragické. Snáď sa mi čoskoro natoľko polepší, aby som mohol opäť robiť to, čo mám rád. Beriem to ako varovný signál a budem sa snažiť poľaviť," povedal herec na záver.

Ján Dobrík
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Tanečnú šou Tanec snov si môžete pozrieť v programe TV JOJv nedeľu o 20:30.

Viac o téme: Ján Dobrík
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu