Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nový trailer k očakávaným Hviezdnym vojnám: Pozrite si Fordov veľkolepý návrat

Harrison Ford v novom pokračovaní Hviezdnych vojen
Harrison Ford v novom pokračovaní Hviezdnych vojen (Zdroj: Lucasfilm)

Legendárny Harrison Ford sa vráti do Hviezdnych vojen vo veľkom štýle. Spoločnosť Disney Pictures zverejnila nový trailer očakávanej siedmej epizódy sci-fi ságy Hviezdne vojny. Fanúšikovia a fanúšičky príbehu môžu vidieť nové zábery zo snímky, ktorej slovenská distribučná premiéra je predbežne naplánovaná na 17. decembra.

Trailer sprevádza monológ Lukea Skywalkera o narastajúcej sile v jeho rodine. V jednom zo záberov sa objaví aj zničená helma Dartha Vadera. Krátke video napokon ukončí pohľad na Hana Sola v podaní Harrisona Forda, ako Chewbaccovi hovorí: "Chewie, sme doma."

Očakávaná siedma epizóda vesmírnej ságy ponesie podtitul The Force Awakens. Príbeh novinky by sa mal odohrávať 30 rokov po udalostiach z filmu Star Wars: Epizóda VI - Návrat Jediov (1983). V snímke režiséra J.J. Abramsa sa okrem spomínaného Forda predstavia aj Carrie Fisher, Mark Hamill, Andy Serkis, Max von Sydow, Anthony Daniels, Warwick Davis, Peter Mayhew, Kenny Baker, Lupita Nyong'o, Gwendoline Christie, John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Crystal Clarke či Christina Chong.

Viac o téme: Harrison FordHviezdne vojny
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu