Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vyzliekli sa ako profesionálky: Tieto striptízové scény sú poriadne horúce!

Natalie Portman, Closer Zobraziť galériu (2)
Natalie Portman, Closer (Zdroj: IMDb.com)

Svetoznáme herečky sa vo viacerých filmoch predviedli aj ako talentované tanečnice, a to nielen v rámci klasického tancu či streedancu. Pozrite sa, aké schopnosti ukázali v postavách sporo odetých striptérok vo zvodných tancoch.

Demi Moore – Striptease

Čo by to bol za zoznam vyzliekacích scén bez takpovediac filmovej striptízovej klasiky vpodaní Demi Moore, ktorá sa jednoducho ale zvodne zbavuje pánskeho obleku? Tá vpostave Erin zarába, ako sa dá, aby sa uživila amohla si nechať dcéru, napríklad aj horúcim tancom.

Jamie Lee Curtis – Pravdivé lži

Domáca žienka, ktorej manželom je tajný agent vpodaní Arnolda Schwarzeneggera, si žije svojím nudným životom až do momentu, kedy sa jej tajnou misiou stane zvádzanie vlastného muža. Aj keď spočiatku vyzerá, že nevie, čo robí, postupne sa nechá vtiahnuť do striptízového víru.


10 nezabudnuteľných nahých scén: Toto vás nenechá chladnými!


Jessica Biel – Powder Blue

Ak ste sa niekedy zamysleli nad tým, aké šťastie ma Justin Timberlake, že má doma tak prirodzene krásnu ženu, ako je Jessica Biel, scéna zfilmu Powder Blue stopercentne vystrelila vašu predstavivosť do výšin. Vseriáli Vsiedmom nebi sa ako reverendova dcéra sa tak sexi rozhodne neprejavovala.

Natalie Portman – Closer

Keďže vzačiatkoch zarábala na postavách dievčat od vedľa, tak bolo celkom prekvapivé, keď prijala rolu nespútanej striptérky. Oblečená vo veľmi krátkom oblečení aružovej parochni ukázala, čo všetko vnej drieme. Aj keď, ťažko sa vníma herecký talent sporo odetej striptérky.


Výkon hodný profesionálky: Zuzana Šebová sa odviazala pri tyči!


Channing Tatum – Magic Mike

Akonečne niečo pre dámy. Nedalo mi nezaradiť do zoznamu aj nadmieru príťažlivého Channinga Tatuma ajeho výkon vo filme ostriptérovi, kde sme jeho dokonalé sexi telo mohli vidieť vrozhodne zaujímavých tancoch. Anielen jeho.

Salma Hayek – Od súmraku do úsvitu

Salma Hayek sa počas svojej hereckej kariéry objavila vnejednej sexi scéne. Pamätným je však určite zvodný tanec s obrovskýmhadom okolo krku. Myslím, že nejeden divák vtom momente chcel byť vkoži toho hada alebo aspoň na mieste Quentina Tarantina, keď jeho ústa ochutnali Salminu nohu.

Lindsay Lohan – Iknow who killed me

Chcete vedieť, čo dokáže bývala Disney hviezdička pri tyči? Tak si musíte pozrieť podivný psychologický horor Iknow who killed me, vktorom uvidíte, že aj všpinavom klube môže byť poriadne horúco.


Vyrážka ohrozila kariéru milionárskej dcérenky: Skončila u renomovaného lekára!


Rebecca Romijn – Femme fatale

Krásna Rebecca Romijn sa síce objavila aj viných rolách, no jednoznačne najviac zaujala vmysterióznom trilere Femme fatale, kde dokonale využila svoj sexepíl ako dosť účinnú zbraň. Sporo odetá svojej obeti zatancovala apotom sa už len pokojne prizerala na bitkársky výkon Antonia Banderasa.

Elisabeth Berkley - Showgirls

Zbaviť sa nálepky detskej hviezdy určite nie je jednoduché, najmä ak si herci zvolia cestu podobnú Elisabeth Barkley, ktorá takmer štvrtinu filmu strávila vyzlečená. Vroli dievčaťa, ktoré chce za každú cenu len tancovať sa tak zbavila nielen nepríjemnej nálepky, ale aj zbytočného oblečenia.

Jennifer Aniston – We are the Millers

To, že ste nemali šancu vidieť film, ešte neznamená, že ste nevideli Ako to vňom Jennifer Aniston roztočila. Ani vo veku 45 rokov nestratila svoju zmyselnosť, čo ukázala nielen na pódiu pri tyči, ale aj všpinavej dielni.

Viac o téme: Jennifer AnistonLindsay LohanNatalie PortmanRebecca RomijnElisabeth BerkleySalma Hayek
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu