Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Spoznajte účastníkov šou Farmár hľadá ženu: Rozvody, nevera i život bez elektriny

Šou Farmár hľadá ženu je späť Zobraziť galériu (11)
Šou Farmár hľadá ženu je späť (Zdroj: TV JOJ)

Šou Farmár hľadá ženu sa oficiálne začala. Deväť mužov, ktorí sa neboja ťažkej práce, a jedna sympatická farmárka sa pokúsia nájsť pravú lásku. Je načase ich spoznať bližšie. Súčasťou hľadania sa môžete stať aj vy, stačí, ak sa prihlásite, pokiaľ vám pri niektorom zo zúčastnených poskočí srdiečko.

Farmárka Janka
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: TV JOJ)

Jediná farmárka má dvadsaťšesť rokov a tvrdí, že doteraz na lásku čas nemala. Dnes sa už však vzťahu nebráni a myslí to skutočne vážne, pretože by si radazaložila rodinu. Za dôležité považuje spoločné záľuby aj skutočné sympatie. Janka, ktorá sa spolu s mamou a sestrou stará o býky, jednoznačne nestojí o partnera, ktorý holduje alkoholu.

Farmár Vlado
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: TV JOJ)

Osamelý vdovec Vlado prežíva smutné chvíle, odkedy mu pred dvoma rokmi zomrela manželka. Päťdesiatšesťročný farmár chová ovce a kozy a hľadá ženu, ktorá by zniesla život bez elektriny aj ťažkú prácu. Hospodárstvo, na ktorom žije, je v kopcocha Vlado si zvykne svietiť petrolejkou.

Farmár Štefan
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: TV JOJ)

Šefan má za sebou niekoľko skutočne ťažkých životných situácií. Po rozvode s manželkou sa mu podarilo nájsť novú lásku, no jeho družka ochorela a zomrela. Farmár by potreboval niekoho, s kým by sa mohol podeliť o radosti i strasti, ale najmä o robotu, ktorej je na jeho statku neúrekom. Farmár sa stará o prasiatka, má vlastnú vinicu a pestuje dokonca aj obilie.

Farmár Jozef
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: TV JOJ)

Farmár Jozef hľadá mladšiu partnerku, ktorá by sa o seba nielen starala, mala romatickú povahu, ale taktiež sa vedela pozvŕtať na statku. Milovník zvieratiek má z predchádzajúceho manželstva dvoch synov a chová králiky i hydinu. Medzi jeho záľuby patrí pečenie domáceho chlebapre seba i priateľov.

Farmár Ján
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: TV JOJ)

Ján si v živote už sklamanie v láskezažil, kedže jeho vzťah s bývalou priateľkou ukončila jeho láska k prírode, pretože sa rozhodol opustiť po dvadsiatich rokoch Bratislavu. Farmárovou pýchou je najmä ovocný sad, no na rozsiahlom hospodárstve na Myjave pestuje aj obilie a zemiaky. Ján síce nefajčí ani nepije, no zábavu má jednoznačne rád a dúfa, že jeho nová partnerka bude oplývať temperamentom.

Farmár Peter z Veľkej
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: TV JOJ)

Farmár, ktorý hľadá ženu so zmyslom pre humor, má jednu dcéru s bývalou manželkou, no rád by mal ešte jedno dieťa. Peter podľa vlastných slovnemá problém so ženami, no ešte sa mu nepodarilo nájsť takú, s ktorou by vydržal. Na svojej farme chová sliepky ikone a má smelé podnikateľské plány.

Farmár Peter z Poľany
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: TV JOJ)

Tridsaťročný Peter z Poľany je veľmi pracovitý a aj preto očakáva, že jeho budúca partnerkaby mu mala vedieťs jeho hospodárstvom pomôcť. Okrem starostlivosti o statok, kde žijú kone, ovcei kozy, má aj vlastný rybník, v ktorom chová pstruhy a venuje sa športu. Farmár v malej dedinke s ani nie 500obyvateľmipôsobí už šesť rokov.

Farmár Marián z Lučenca
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: TV JOJ)

Marián z Lučenca veľmi dobre pozná pocit zrady, pretože jeho bývalá manželka, s ktorou mátri deti,si podvadsiatich rokoch našla iného muža. O svoje ratolesti sa však aktívne stará. Muž pokojnej povahy, ktorý nemá rád nezodpovenosť na svojom hospodárstve poctivo opatruje dobytok.

Farmár Anton
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: TV JOJ)

Anton zbožňuje prírodu i šport a miluje romantiku. Farmársky život si vybral len pre vlastné potešenie, no postupne začal aj podnikať. Na rozsiahlom hospodárstve, ktoré vraj postavil vlastnými rukami, žijeuž šestnásť rokov a chová kone. Anton sa pôvodne venoval podnikaniu a politike, no život na vidieku ho uchvátil.

Farmár Marián z Nízkych
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: TV JOJ)

Mariánov najdhší vzťah trval tri roky, no skončil sa už predôsmimi. Množstvo práce na hospodárstve ho totiž zamestnáva natoľko, že si zatiaľ nestihol nájsť životnú partnerku. Mladý farmárokrem starostlivosti o kone a pávyvyrába aj syr. Marián rád športuje, no taktiež jednu neresť, svoj život si spríjemňuje fajčením.

Najnovšiu časť šouFarmár hľadá ženu môžete sledovať už dnes o 21:45na TV JOJ.

Viac o téme: TV JOJFarmár hľadá ženuFarmári
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu