Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďalší Transformeri budú stáť za to: Tieto mená sú jasnou zárukou kvality

Transformers Zobraziť galériu (2)
Transformers (Zdroj: SITA)

Na scenároch pripravovaných pokračovaní a spinoffov filmov o Transformeroch sa okrem už ohláseného Akivu Goldsmana budú podieľať aj tvorca seriálu Walking Dead (2010) Robert Kirkman, Art Marcum a Matt Holloway, ktorí majú na konte napríklad snímku Iron Man (2008), scenárista Amazing Spider-Mana 2 (2014) Jeff Pinkner a Zak Penn, ktorý v súčasnosti pracuje na scenári filmu Pacific Rim 2.

Informoval o tom portál Deadline, s tým, že spoločnosť Paramount a producenti Michael Bay, Steven Spielberg a Lorenzo di Bonaventura by mali čoskoro zverejniť mená ďalších ľudí, ktorých poveria písaním scenárov.

Transformers
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Zatiaľ posledný film o mimozemských robotoch, ktorí sa dokážu zmeniť na pozemské autá, s názvom Transformers: Zánik (2014), si na konto pripísal celosvetovo viac ako miliardu amerických dolárov. Hlavným hrdinom snímky je automechanik Cade Yeager (Mark Wahlberg). Ten žije sám s dospievajúcou dcérou (Nicolou Peltz) na farme. Snaží sa opravovať vraky a následne ich predávať. Jeho život sa však zmení, keď odhalí, že jeden z vrakov je v skutočnosti Transformer. Film režíroval Michael Bay, ktorý nakrútil aj predchádzajúce tri projekty - Transformers (2007), Transformers: Pomsta porazených (2009) a Transformers 3 (2011).

Viac o téme: Iron ManTransformersSpider ManAkiva GoldsmanRobert Kirkman
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu