Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krásna mrcha z telenovely sa má čím pýšiť: Nádherná dcéra je jej vernou kópiou!

Mariana Arias ako Andrea Zobraziť galériu (4)
Mariana Arias ako Andrea (Zdroj: STV)

Krásna mrcha z obľúbenej telenovely Divoký anjel akoby nestarla. Mariana Arias, ktorá už o dva roky oslávi okrúhlu päťdesiatku vyzerá stále skvele. Príťažlivosť majú zrejme v rodine, čoho dôkazom je i dcéra Paloma, ktorá je jej vernou kópiou.

Argentínska herečka, ktorá pred rokmi stvárnila po peniazoch bažiacu sekretárku Andreu v telenovele Divoký anjel prezradila svoje tajomstvo. Starnutie sa vraj zastaviť nedá, no podľa jej slov treba staviť na zdravý životný štýl, šport a hlavne pitný režim. Arias taktiež obľubuje kvalitnú kozmetiku a parfumy. Sexi brunetka vraj už roky minisukne nenosí, no rada si oblečie priliehavé kožené nohavice.

Mariana Arias s dcérou
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: hola.com)

Maminu krásu zdedila aj jej dcéra Paloma, ktorú má s bývalým manželom známym fotografom Marcelom Cepedom. Na Marianu sa podobá natoľko, že si ich ľudia zvyknú mýliť alebo ich považujú za sestry.

Mariana Arias s dcérou
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: hola.com)

Paloma Cepeda pôsobí ako modelka a podobnosť s mamou jej vôbec neprekáža, pretože ako sama hovorí, ju teší aká je krásna. Mariana je na svoju jedinú dcéru tiež právom hrdá, najmä kvôli tomu, že je taká originálna a silná osobnosť.

Mariana Arias s dcérou
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: hola.com)

Viac o téme: TelenovelaPaloma CepedaMariana AriasDivoký anjelAndrea
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu