Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sexi aj bez koruny krásy: Týmto hercom plešina skutočne pristane

Vin Diesel Zobraziť galériu (10)
Vin Diesel (Zdroj: SITA)

Ešte pár rokov dozadu sa páni obávali straty vlasov pomaly viac ako čert svätenej vody. Dnes sa to všetko zmenilo a aj mnohí úspešní herci svoju plešinu hrdo nosia. A že im to sekne, o tom niet pochýb.

Bruce Willis

Bruce Willis
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Príťažlivá ašarmantná hviezda svetového formátu aj splešinkou vyzerá naozaj výborne. Väčšina žien dokonca považuje jeho súčasný vzhľad za ten najlepší, akým sa mohol doteraz pochváliť. Vďaka svojim hereckým schopnostiam sa zaradil medzi hollywoodske legendy. Navyše, ak by hrozilo Zemi nebezpečenstvo, on nás určite zachráni.

Vin Diesel

Vin Diesel
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Rýchly azbesilý fešák sa stal úspešným po sérii filmov, zktorých akcia priam sršala. Jeho skutočné meno je Oscar Sinclair Vincent. Vjednom rozhovore povedal, že si ho zmenil vtedy, keď pracoval ako vyhadzovač. Pretože je to podľa neho profesia, vktorej by nikto nemal vedieť vaše skutočné meno.


Najväčší ťuťmák na pľaci dnes balí ženy na sexi telo: Odhalil sa na šteklivých FOTO


Jason Statham

Jason Statham
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Hoci sa mu ešte pred štyridsiatymi narodeninami vytvorila plešina, na sexi vzhľade mu to rozhodne neubralo asvoje filmové roly zvláda rovnako bravúrne. Ako akčný hrdina sa osvedčil vo viacerých snímkach, no málokto vie, že je aj vskutočnosti zanieteným športovcom. Vroku 1992 dokonca skončil na druhom mieste na majstrovstvách sveta vpotápaní.

Ed Harris

Ed Harris
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Prototypom plešatého herca by mohol byť práve Ed Harris. Je až neuveriteľné, sakou noblesou starne. Jednoznačne uneho funguje fakt, že v každom veku vyzerá dobre. Tak chlapsky dobre.


Toto je Sparta: Sexi hrdina, ktorý zachraňoval nielen prezidenta!


Patrick Stewart

Patrick Stewart
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Aj keď je to výborný herec, jeho rozhodne najznámejšou postavou je kapitán Jean-Luc Picard zo Star Treku. Určite mi dajú viacerí za pravdu, ak poviem, že by si zaslúžil omnoho viac priestoru na filmovom plátne,ako sa mu dostáva.

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Kto potrebuje vlasy, keď vyzerá ako akčný hrdina abývalý zápasník ajeho prezývka je The Rock (skala)? Po rokoch postupného strácania vlasov sa kvôli filmovej úlohe sa ich radšej zbavil všetkých naraz.

Billy Zane

Billy Zane
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Je známy kvôli postavám darebákov. Ešte vTitanicu mal hlavu plnú vlasov, no od tej doby svoj vzhľad zmenil. Keď si začal holiť hlavu, dámy prirodzene začali šalieť. Vsúčasnosti žije smodelkou Candice Neila aspolu majú dve deti. Nuž, zaobstarať si holiaci strojček bol zrejme výborný nápad.


Príťažlivý v každom veku: Český lámač ženských sŕdc oslavuje


Michael Rosenbaum v Smallville

Michael Rosenbaum
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: smallvilleph.com)

Popri fešákovi, akým predstaviteľ Lexa Luthora zo Smallville stopercentne je, sa aj Clark Kent mohol schovať. Aj on je jedným zdôvodov, prečo sú darebáci často oveľa príťažlivejší ako hlavní hrdinovia. Michael Rosenbaum by si určite zaslúžil ešte veľa filmových úloh, pretože sa na neho nedá vynadívať.

Tyrese Gibson

Tyrese Gibson
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Chlapci zRýchlo azbesilo majú rozhodne veľa toho, čo divákovi vedia ponúknuť ( anajmä diváčkam). Ale aby toho náhodou nebolo málo, Tyrese Gibson je okrem hrania modelom, spisovateľom, producentom aj R&B umelcom.

Viac o téme: Jason StathamBruce WillisVin DieselTyrese GibsonEd Harris
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu