Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Príťažlivý herec prekvapuje: Prichytený s ihlou, využíva ju často

Petr Vágner Zobraziť galériu (3)
Petr Vágner (Zdroj: TV Markíza)

Príťažlivý herec a moderátor Petr Vágner sa nedávno stal novým prírastkom v slovenskom seriáli Búrlivé víno. Hoci ho v obľúbenej šou diváci vídavajú zatiaľ len krátko, stihol už poriadne šokovať. Pod oblečením totiž skrýva tajomstvo.

Všetko sa začalo jedniným tetovaním draka, ktorý mu podľa jeho vlastných slov mal "prinášať šťastie a nesmrteľnosť". Na čínsky ladenom obrázku však nechytila farba a bolo ho treba prerobiť. Petr vtedy podľahol vášni, ktorej sa oddáva dodnes a na jeho tele už svietia desiatky ďalších motívov.

Petr Vágner
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Sympatický herec si vraj tetovania nevyberá náhodne, každé z nich má svoj význam a dôkladne si ho premyslí. Zatiaľ čo motívy koní či pavúkov sa mu vôbec nepozdávajú, starovekému Rímu a latinskému nápisu neodolal.Vágner má na chrbte aj obrázky svojich detí, syna i dcéry, čo má pre neho špeciálny význam, pretože si myslí, že "na svojich pleciach nesie osud svojich detí,"ako sa vyjadril pre TV Markíza.

Petr Vágner
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Petr má svojho tatéra, no keďže nie je žiadna padavka, skúsil tetovať aj sám seba a vytieňoval si obrázok na ruke. Údajne ho to ani nebolelo.

Seriál Búrlivé víno si môžete pozrieť v programe TV Markíza aj dnes večer o 20:30.

Viac o téme: HerecBúrlivé vínoPetr VágnerIhlaTetovanie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu