Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Z nevinného anjelika sa stala dračica: Nahá pri každej príležitosti, presedlala na ženy

Hádajte, kto vyrástol z tohto rozkošného dievčatka Zobraziť galériu (4)
Hádajte, kto vyrástol z tohto rozkošného dievčatka (Zdroj: Archív M.C./Instagram)

Roztomilé, krásne a hlavne nevinne vyzerajúce dievčatko dnes múti vody šoubiznisu. Zo sladkého anjelika vyrástla riadna dračica, ktorá neváha šokovať a za svoju nahotu sa jednoznačne nehanbí. Miley Cyrus dnes väčšina fanúšikov pozná ako kontroverznú speváčku, no svoju závratnú kariéru začínala ako seriálová hviezdička. Z obyčajnej tínedžerky sa stala Hannah Montana - fenomén, ktorý zbožňovali dievčatká na celom svete. Dnes už má hviezda zrejme iné publikum.

Rozkošná dcéra country speváka Billa Raya Cyrusa, Miley, sa prvýkrát objavila vseriáli Doc, vktorom hraj aj jej otec.Tento debut pritiahol pozornosť Tima Burtona. Režisér ju obsadil do filmu Veľká ryba, ktorý jej pomohol odštartovať kariéru.

Hannah Montana
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Miley Cyrus sa skutočne preslávila až postavou Hannah Montany, ktorú poznajú azbožňujú dievčatká na celom svete. Vseriáli si zahrala tínedžerku, ktorá sa vnoci stáva popovou hviezdou, no svoju slávu tají.

Miley Cyrus
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Po rokoch budovania imidžu sladkej dievčiny, sa vMiley zrejme niečo zlomilo. Výrazne zmenila účes asvetu sa rozhodla ukázať viac, než je možnovhodné. Charakteristickými sapre ňu stali sexuálne ladené klipy, šokujúce fotky avyplazený jazyk.

Miley Cyrus
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Známa speváčka aherečka si taktiež prešla viacerými medializovanými vzťahmi. Kedysi sme ju mohli vidieť po boku Nicka Jonasa, Liama Hemswortha či Patricka Schwarzeneggera. Dnesjeto už však úplne inak. Miley Cyrus momentálne randí smodelkou Stellou Maxwell a na to, že sa jej páčia ženy, vraj prišla už ako štrnásťročná.

Viac o téme: Miley CyrusDieťaDetstvoVyrásťHannah Montana
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu