Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

TV Tipy: Rodinné komédie, stará klasika a akčné trháky odštartujú nový týždeň

Dvanásť do tuctu
Dvanásť do tuctu (Zdroj: popcorn-time-free.com)

Úvod týždňa ponúka humor z českého vidieka, akciu v nehostinnej bolívijskej džungli, ale i netradičnú početnú rodinu s ešte početnejšími problémami či boj o život útekom pred nebezpečnými zabijakmi. Už tradične teda týždeň začína dávkou rôznorodých kvalitných filmových kúskov.

Pondelok,Markíza 20:30, Babovřesky 2

Úsmevná česká komédia Zdeňka Trošku zprostredia tradičnej českej dediny je plná mimoriadne vtipných príhod. Nebudú chýbať babky klebetnice, starosta obce afarár snetradičným menom. Pridajme ešte štipku nedorozumenia azhody nečakaných náhod, za vagón humoru azískame zmes dobrej nálady ako stvorenú na začiatok pracovného týždňa.

Pondelok, Dajto 20:15, Parchanti

Jensen, Roque, Pooch aCougar sú ako členovia špeciálnej elitnej jednotky vyslaní na misiu do nehostinnej bolívijskej džungle, no veľmi skoro zisťujú, že sa stali obeťami podrazu, ktorý na nich našil istý Max. Neskôr sa knim pridávaj aj agentka Aisha. Aby však zachránili nielen svoje životy, ale icelý svet aporazili Maxa, budú sa musieť spojiť aťahať za jeden povraz.

Utorok,Nova Cinema 20:00, Tucet špinavcov

Major Reisman si na svoju ďalšiu misiu vyberie tím dvanástich nebezpečných odsúdencov. Hoci si zvyšok vojenského štábu myslí, že tento nevšedný tím nemá dlhú budúcnosť, zdá sa, že napriek drsným metódam všetko funguje tak, ako má. Udržať na uzde odsúdených vrahov či sexuálnych deviantov ale nie je také ľahké, ako sa zdá...

Utorok, Nova 20:20, Krokodíl Dundee vLos Angeles

Slávny Mick Dundee žije vmalej austrálskej dedinke, no so svojou družkou asynom sa vydávajú na nečakaný výlet do USA. Jeho družka, reportérka Sue totiž pokračuje včlánku svojho zosnulého kolegu. Kým Mick ukazuje svojmu synovi život vo veľkomeste, Sue zisťuje, že smrť kolegu nie je náhoda. Zdá sa, že ide oobchod sdrogami, atak sa Mick rozhodne svojej polovičke pomôcť.

Streda,HBO 2 19:50, Dvanásť do tuctu

Tréner amerického futbalu Tom Baker ajeho žena Kate majú 12 detí, ktoré ale vôbec nie sú nadšené novinkou, ktorú im rodičia oznámia. Sťahujú sa totiž do Chicaga ato znamená vzdať sa všetkého, čo im dovtedajší život na vidieku ponúkal. Zaneprázdnení rodičia majú čoraz menej času na svoje nešťastné ratolesti, atak sa pôvodne perfektne fungujúca rodina začína rozpadať.

Streda, Plus 20:50, Reťazová reakcia

Eddie Kasalivich, študent chicagskej univerzity, príde počas svojho pokusu ozískanie energie zvody na prevratnú novinku. Keď ale vedúceho projektu, dr. Barkleyho zavraždia afalošné dôkazy ukazujú na Eddieho ajeho kolegyňu Lily, je čas skryť sa nielen pred políciou, ale ipred zabijakmi, ktorých na študentov poslal pravý vinník vraždy. Ato ešte ani len netušia, kto vlastne za všetkým stojí...

Viac o téme: Reťazová reakciaDvanásť do tuctuBabovřesky 2ParchantiTucet špinavcovKrokodíl Dundee v Los Angeles
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu