Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Emotívne pokračovanie Strážcov Galaxie: Konečne nové informácie!

Strážcovia Galaxie Zobraziť galériu (2)
Strážcovia Galaxie (Zdroj: SITA)

Ďalší Strážcovia Galaxie sa budú volať Guardians of the Galaxy Vol. 2. Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom informoval režisér, scenárista, producent a herec James Gunn. Urobil tak po tom, ako portál Collider zverejnil článok, v ktorom očakávaný projekt nazvali Guardians of the Galaxy 2.

Titul im vraj omylom prezradil producent Kevin Feige, ktorý uviedol, že snímku začnú nakrúcať na budúci rok vo februári alebo marci. "Áno, oficiálny názov pokračovania Strážcov Galaxie je Guardians of the Galaxy Vol. 2. Pekná detektívna práca, Collider a ďalší. Dostali ste nás!" napísal 44-ročný filmár, pričom mnohí jeho slová považovali za žart. "Okej, ľudia, to nebol sarkazmus. Guardians of the Galaxy Vol. 2 je naozaj názov," doplnil neskôr.

Strážcovia Galaxie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Pokračovanie dobrodružného sci-fi z roku 2014 by vraj malo byť emotívnejšie ako prvý film. Predstaviteľ Petra Quilla, americký herec Chris Pratt, sa v súvislosti so scenárom vyjadril, že ho dojal a takmer rozplakal. Diváci a diváčky by sa tiež mali dozvedieť viac o niektorých postavách. Snímku plánujú uviesť do amerických kín 5. mája 2017. Strážcovia Galaxie mali slovenskú distribučnú premiéru 31. júla 2014. Vo filme sa okrem Pratta predstavili aj Karen Gillan, Zoe Saldana, Dave Bautista, Lee Pace či Michael Rooker.

Viac o téme: Strážcovia GalaxieChris PrattJames GunnGuardians of the Galaxy 2
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu