Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Romantika, akcia, humor i klasika: Tento víkend si vyberie skutočne každý!

Dear John Zobraziť galériu (2)
Dear John (Zdroj: Sony Pictures)

Tento víkend si v telke nájde skutočne každý niečo. Nebude núdza ani o humor či akciu. Tieto doplní romantické internetové hľadanie lásky, staré dobré písanie listov či dobrodružné putovanie do baní kráľa Šalamúna.

Piatok 20.30 Joj: Černí baroni

Česká humorná klasika vpodobe Černých baronov je jednoznačnou predzvesťou dobrého filmového víkendu. Zábavný pohľad na nie príliš pozitívne roky je vskutočnosti adaptáciou knihy Miloslava Švandrlíka, ktorá bola istého času zakázaná. Nehovoriac ozvučných menách hlavných hrdinov, Černí baroni stoja za to.

20.50 Joj Plus: Statočné srdce

Pri pohľade na tak kvalitne spracovaný film oškótskom národnom hrdinovi ani nebadať, že pre jeho predstaviteľa Mela Gibsona vňom nejde len ohereckú rolu, ale je to aj jeho režisérskou prvotinou. Silný príbeh dojme aj tých najneoblomnejších abojové scény potešia zase srdcia tých statočných. Vyhraďte si však naň otrošku viac času, ako to pri celovečerných filmoch býva.


Zo skvelej knihy ešte lepší film: Desať nezabudnuteľných knižných adaptácii


Sobota 11.45 HBO Comedy: Garfield

Kto by nemiloval hrdzavého, tučného anadmieru lenivého kocúra? Pôvodne komixová postavička baví svojich fanúšikov už roky ana nedostatok komediálnych situácií či slovných hračiek sa nemožno sťažovať. Je nadmieru ukecaný anepochybne vidí seba ako stred vesmíru, jedným mávnutím labky dokáže zruinovať polku domu amihnutím oka zbaví svojho pána celého obsahu chladničky. No občas (skutočne iba občas), keď mu niekto prirastie ksrdcu, dokáže spraviť obrovské kúsky.


Miláčik publika Tom Hanks: Možno z neho bude slávny pilot


14.55 Nova: Láska cez internet

Knihy, ruža, internet advaja neznámi – známi. To je ale romantika! Môže nastať ten povestný iskriaci okamih aj medzi konkurentmi na trhu sknihami? Malému roztomilému kníhkupectvu, ktoré ledva prežíva, hrozí zánik, pretože obrovský knižný gigant sa chce rozprestrieť aj vblízkom okolí. Tomu sa majiteľka usiluje zabrániť akeď vidí, že sa to nijako nedá, nachádza na internete dôverného priateľa, ktorému môže povedať čokoľvek, dokonca aj to, ako ho vskutočnosti nenávidí.

Nedeľa 17.30 Nova: Flynn Carsen: Návrat do baní kráľa Šalamúna

Svojský knihovník so zvláštnymi schopnosťami sa opäť raz pokúsi zachrániť ľudstvo, pretože zasa raz to ostalo na ňom ajeho výprave. Tento raz vedie svoju cestu priamo do legendárnych baní kráľa Šalamúna. Nie je však jediný – kroky ho dovedú nielen ku krásnej, bystrej acieľavedomej profesorke, ale aj kprirodzeným nepriateľom, ktorí chcú takisto nájsť povestnú Knihu Šalamúnovú azískať jej moc.


Nepresvedčili ho ani fanúšikovia: Sexi fešák si v X-Menoch nezahrá


17.40 Doma: Drahý John

Sympatický Channing Tatum apôvabná Amanda Seyfried vás dostanú vpríbehu vytvoreného na základe knihy od Nicholasa Sparksa. Romantické duše sa potešia srdcervúcim listom, ktoré si zaľúbenci pravidelne posielajú, ale aj vnútornej dileme, ktorú rieši mladý vojak John. Nemôže mať totiž všetko naraz – aj milovanú ženu aj obetavo slúžiť vlasti ďaleko od domova.

Viac o téme: Láska cez internetDrahý JohnGarfieldStatočné srdce
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu