Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi Xena to opäť všetkým natrela: Pred päťdesiatkou a stále krásna

Xena Zobraziť galériu (4)
Xena (Zdroj: Universal Television)

Spomínate si ešte na dobrodružstvá bojovnej princeznej Xeny? Ženy ju obdivovali, muži milovali a len máloktorý o sexi bojovníčke nesníval. Seriál prestali natáčať pred neuveriteľnými 14 rokmi, no stále má svojich fanúšikov. Tí sa stretli aj v priebehu uplynulého víkendu na populárnom festivale Comic-Con v San Diegu a určite neboli sklamaní. Predstaviteľka Xeny Lucy Lawless vyzerá aj pred päťdesiatkou priam neuveriteľne dobre.

Lucy Lawless, vnašich končinách známa najmä ako Xena, má dnes 47 rokov, no hravo by zatienila aj oveľa mladšie kolegyne. Novozélandská herečka sa počas víkendu objavila na americkom festivale Comic-Con a všetkých očarila svojou krásou. Veď posúďte sami.

Lucy Lawless
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Legendárna Xena takmer svoju životnú rolu nedostala, pretože pôvodne mala postavu hrať Vanessa Angel, ktorá všakochorela a nahradila ju práve Lawless. Kvôli úlohe si herečka musela zmeniť farbu vlasov,atak sa z blondíny stala čiernovláskou.

Lucy Lawless
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Lucy prvýkrát otehotnela vdevätnástich aneskôr si otca svojej jedinej dcéry aj vzala, no vzťah sa skončil osedem rokov rozvodom. So súčasným manželom Robertom Tapertom má dvoch synov, je aktivistkou vGreenpeace avenuje sa charite.

Lucy Lawless
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: XenaLucy Lawless
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu