Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zo sexice zanedbaná matka rodiny: Krásku z filmov by ste spoznali len ťažko

Milla Jovovich vo filme Resident Evil Zobraziť galériu (4)
Milla Jovovich vo filme Resident Evil (Zdroj: Sony Pictures)

Sexbomba zo série Resident Evil je preč. Milla Jovovich, ktorej kariéru rozbehol film Návrat do modrej lagúny, sa totiž pred pár mesiacmi stala dvojnásobnou mamičkou a na starostlivosť o výzor jej už zrejme nezostáva čas. Na fotkách z rodinného výletu by ste krásnu herečku spoznali len veľmi ťažko.

Milla Jovovich sa vposlednej dobe sústreďuje najmä nastarostlivosť osvoje krásne dcérky, ktoré má so známym režisérom Paulom Williamom Scottom Andersonom. Mladá rodinka si pred časom užívala výlet vRíme aherečka sa ozábery zudalosti podelila aj so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach. Tí však boli asi mierne sklamaní, pretože Milla na fotografiách vyzerá dosť zanedbane. Napriek zložitým vzťahom srodičmi,fáze rebelantstva aviacerým neúspešným vzťahom si Jovovich zachovala rodinné hodnoty avyzerá to, že vsúčasnosti je skutočne šťastná, apreto jej nie úplne čarovný výzor možno ľahko odpustiť.

Milla Jovovich s rodinou
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Archív M. J.)

Herečka, ktorá vdetstve emigrovala zUkrajiny, to nemala vživote vôbec ľahké. Rodičia sa rozviedli krátko po príchode do Los Angeles amuseli sa riadne obracať, aby prežili. Jej mama Galina sa snažila stať herečkou, no po neúspechoch spôsobených jazykovou bariérou sa musela uspokojiť sprácou chyžnej. Otec, ktorý sa zaplietol sArgentínčankou, skončil vo väzení za ilegálnu činnosť abol odsúdený na dvadsať rokov. ZMilly chcela matka vychovať herečku, atak odišla zo školy už vdvanástich, aby sa mohla venovať kariére. Nasledovali drogy aproblémy so zákonom.

Milla Jovovich
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Archív M. J., )

Viac o téme: HerečkaDcéryMilla JovovichRodina
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu