Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

TIPY na skvelý víkend: Bruce Willis, zelený superhrdina či akcia na Sahare

Víkend pobaví týmito filmami Zobraziť galériu (4)
Víkend pobaví týmito filmami (Zdroj: telkac.sk, forbes.com, theguardian.com)

Koniec júla a začiatok augusta pre školákov znamená začiatok druhej polovice prázdnin, pre bežných ľudí zas uvedemonie si, že už majú za sebou v podstate polovicu leta. Víkend, počas ktorého však počasie nebude až tak kruté ako v posledných týždňoch, si môžete vychutnať aj pred televíznym obrazovkami. Neoľutujete.

Piatok Nova Cinema 20:00 - Mupeti

Ich šou bola legendárna a poznal ich celý svet. Zelený žabiak Kermit bol kultovou postavou. Doby sa však zmenili, súbor bábok sa rozpadol a fanúšikom ostali iba spomienky. Jeden z nich, Walter aj sbratom Garym, sa pokúšajú zachrániť staré divadlo Mupetov pred bohatým magnátom. V tejto bláznivej muzikálovej komédii z pera Jasona Segela, hviezdy seriálu Ako som spoznal vašu mamu, sažabiak Kermit s pomocou bratskej dvojice pokúsi zohnať svoje bývalé hviezdy a presvedčiť ich, aby oživili svoju zašlú slávu.


Mohlo by vás zaujať:Rozkošných mimoňov nezastaví ani šibenica: Pozrite si nový trailer


Joj20:30 - Sahara

Jojka piatkový večer odštartuje hviezdne obsadeným (Matthew McConaughey, Penélope Cruz)megalomanským dobrodružstvom z najznámejšej púšte sveta. Bádateľovi Dirkovi Pittovi sa jedného dňa pošťastínajsťmincu, ku ktorej sa viaže historická legenda. To ešte netuší, že sa so svojím tak trochu splašenýmparťákom Alom Giordinom vydá na najväčšie dobrodružstvo svojho života. Pri pátraní po tzv. "Lodi smrti" navyše narazia na chytrú a krásnu doktoru Evu, ktorá sa obáva, že loď súvisí s ekologickým problémom ohrozujúcim Zem.

Sahara
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: telkac.sk)


Mohlo by vás zaujať:Peniaze nie sú všetko: 10 predražených filmov, ktorým to nevyšlo


Sobota Markíza 20:30 - Green Lantern

Vďaka v posledných rokoch prekvitajúcemu odvetviu superhrdinských filmov sa pod taktovkou Martina Campbella (Casino Royale) svojej snímky dočkal aj Green Lantern. V skutočnosti nejde iba o jediného hrdinu, ale o malý, ale o to silnejší zbor strážcov, ktorídohliadajú na mier v celom vesmíre. V súboji s nebezpečným novým nepriateľom Parallaxom do hliadky pribúda prvý člen z planéty Zem,nafúkaný, no talentovaný pilot Hal Jordan. Jeho najväčšou silou má byť to, čo zboru doteraz chýbalo - ľudskosť.

Green Lantern
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: forbes.com)


Mohlo by vás zaujať:Zachraňujú svet a vládnu rebríčkom: Top filmy o superhrdinoch


ČT2 21:35 - Trainspotting

Držiteľ Oscara za snímku Milionár z Chatrče z roku 2009 Danny Boyle sa do povedomia fanúšikov zapísal aj kultovým spracovaním knihy Irwina Welscha, Trainspotting. Sledujeme v ňom príbeh asociálneho mladého muža menom Renton (Ewan McGregor), ktorý je feťákom závislým na heroíne z vlastného presvedčenia a tejto nebezpečnej droge holduje aj jeho skupinka. Ich životy, ktoré sú v podstate ohraničené od dávky k ďalšej dávke, sa však zmenia. Kto transformáciu nezvládne a komu sa podarí stať sa normálnym človekom?


Mohlo by vás zaujať:Aj oni museli šetriť: Hviezdy bývajúce na spoločnej adrese


NedeľaJoj20:30 - Diablov uzol

Arkansasom v roku 1993 otriasla nechutná vražda troch malých chlapcov. Vyvolala šialenstvo a vyústila do kontroverzného súdneho procesu, v ktorom troch tínedžerov pod tlakom verejnosti nespravodlivo odsúdili na doživotie alebo trest smrti za satanistickúvraždu.Rodiny odsúdených sa však nevzdali, najali si súkromných forénznych vedcov a vyšetrovateľova o osemnásť rokov neskôr nastal zvrat.Súd znovu otvoril prípad a vyriekol šokujúci ortieľ...

Diablov uzol
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: theguardian.com)


Mohlo by vás zaujať:Krehká blondína? Ani náhodou!: Americké zlatíčko nemá problém so žiadnou rolou


Markíza 20:30 - Red: Vo výslužbe a extrémne nebezpeční

Rovnomenná komiksová séria sa dočkala hviezdnehospracovania.Akčná komédia divákom ponúka príbeh o agentovi CIA Frankovi Mosesovi (Bruce Willis), ktorý je na dôchodku a užíva si život až do momentu, keď sa ho jeho bývalý zamestnávateľ rozhodne zlikvidovať. Zostarnutý, no stále špičkový agent Frank sa tak musí postaviť celej agentúre. Vo filme sa objavili aj Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Mary-Louise Parker či Karl Urban.


Mohlo by vás zaujať:Bruce Willis a jeho cesta ku sláve: Úžasný príbeh koktavého chlapca


Viac o téme: TV Tipy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu