Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Charizmatická kráska opäť po boku Mily Jovovich: Dočká sa Resident Evil finále?

Ali Larter
Ali Larter (Zdroj: Youtube)

Americká herečka Ali Larter sa predstaví v šiestom a zároveň poslednom filme sci-fi hororovej série Resident Evil s podtitulom The Final Chapter. Tridsaťdeväťročná rodáčka z New Jersey si zopakuje úlohu Claire Redfield, ktorú stvárnila už v snímkach Resident Evil: Zánik (2007) a Resident Evil: Afterlife (2010).

Režisérom a scenáristom bude znova Paul W. S. Anderson, ktorý nakrútil už tri z piatich častí série a napísal všetky scenáre.Vlani v auguste oznámili Mila Jovovich a Paul W. S. Anderson, že natáčania posledného dielu sa odkladá dovtedy, kým sa im nenarodí ich druhý potomok.Nakrúcať začnú v septembri v Juhoafrickej republike, pričom snímka by sa mala dostať do kín o rok neskôr.

Podľa prvých detailov byzrejme posledný diel Resident Evil: The Final Chapter mal nadväzovať na udalosti v piatom dieli Resident Evil: Odveta, kde Projekt Alice zápasí s časom, aby predišla zničeniu posledných zvyškov ľudstva zlovestnouČervenou kráľovnou.

Cesta k finálnemu dielu Resident Evil

V súčasnosti je hororová séria Resident Evil najlepšie zarábajúcou sériou natočenou na základe videohry. Päť filmov zarobilo viac než 915 miliónov dolárov, pričom posledný film Resident Evil: Odveta sa do kín dostal v roku 2012.

Ali Larter je známa predovšetkým zo seriálu Hrdinovia (2006 - 2010), kde stvárnila Niki Sanders a jej dlho stratenú sestru - dvojča Tracy Strauss. Okrem toho si zahrala aj vo filmoch ako Šialená jazda (1999), Nezvratný osud (2000) Pravá blondínka (2001), Nezvratný osud 2 (2003), Takmer ako láska (2005), Crazy (2008), Posadnutá (2009) či You're Not You (2014). Momentálne účinkuje v seriáli Legends (2014).

Viac o téme: Resident EvilMila JovovichAli Larter
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu