Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Slovenky sú jednoznačne najkrajšie: Tieto hollywoodske krásky pochádzajú od nás

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (4)
Angelina Jolie a Brad Pitt (Zdroj: SITA)

Slovenská krása je celosvetovo známa. Nenadarmo cudzinci, čo zavítali do našich končín hovoria, že ženy z nášho malého štátu sú nádherné. Neveríte? Prinášame tieto hollywoodske dôkazy, ktoré za svoj úspech nepochybne vďačia i svojim slovanským génom.

Jessica Biel od Žiliny

Nádherná manželka Justina Timberlakea predpokladala, že jej predkovia pochádzajú zNemecka. Keď však po svojom pôvode začala pátrať, nemeckí odborníci zistili, že jej starý otec, Moritz Biel, žil vPorúbke pri Žiline.

Jessica Biel
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Angelina Jolie zKošíc

Prastarý otec Angeliny Jolie žil vKošiciach avolal sa Juraj Vojta. Keby však mohol vidieť svoju prapravnučku, určite by bol na ňu hrdý. Aj napriek búrlivej mladosti sa zpopulárnej herečky stala nádherná, úspešná žena anajmä skvelá matka, ktorá svoj početný drobizg vychováva znajsexi mužom sveta Bradom Pittom.

Angelina Jolie
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Audrey Hepburn neďaleko Topolčian

Legendárna osudová žena, Audrey Hepburn, má tiež korene vnašej malej krajine. Kto by nepoznal hviezdu klasiky Raňajky uTiffanyho. Hepburnovej stará mama, Anna Welsová, pochádzala zmalej dedinky pri Topoľčanoch nazývanej Kovarce, kde vlastnili cukrovar.

Audrey Hepburn
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Angelina JolieAudrey Hepburn
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu