Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zo škaredého káčatka prekrásna labuť: Evelyn, táto zmena ti ozaj pristane!

Evelyn Zobraziť galériu (2)
Evelyn (Zdroj: TV JOJ, Archív Evelyn/Facebook)

Sympatickú komičku Evelyn Slovensko spoznalo len nedávno, no menovaná osôbka už stihla narobiť poriadny vietor. Ak aj vy patríte k fanúšikom, budete súhlasiť, že v jej prípade sa dá skôr hovoriť o víchrici. Z neznámej dievčiny sa takpovediac zo dňa na deň stala hviezda, ktorá už stihla natočiť celú sériu vlastného sitkomu. Obľúbenkyňa publika si preň nedávno prichystala nečakanú zmenu.

Evelyn je ženou mnohých tvári, čo dokazuje aj vo videách, oktoré sa rada delí so svojimi fanúškmi. Tých nedávno prekvapila zmenou účesu, keď na sociálnej sieti zverejnila fotografiu svojho nového účesu. Plavé vlasy vymenila sa svetlejšiu verziu, ktorá jej mimoriadne pristane. „Jednoducho nechcem byť ako šedá myš,“ prezradila pre TV JOJ.

Evelyn
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ, Archív Evelyn/Facebook)

Komička, ktorej nový štýl účesu skutočne pristane, sa zmeny nebojí: „V minulosti som už mala čierne, červené aj ryšavé vlasy. Dokonca mi raz z chlóru aj zozeleneli. Najradšej však mám čo najsvetlejšie a kebyže môžem prefarbujem sa aj každé tri mesiace.“ Prerod Evelyn znenápadného káčatka na štýlovú krásku si nevieme vynachváliť. Čo si oňom myslíte vy?

Viac o téme: ZmenaúčesEvelynSvet podľa Evelyn
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu