Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dámy, tešte sa: Návrat do Stars Hollow ohlásil aj tento fešák

Matt Czuchry
Matt Czuchry (Zdroj: SITA)

V pripravovaných nových častiach seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov (2000 - 2007) sa predstaví aj Matt Czuchry. Tridsaťosemročný Američan stvárnil v piatej až siedmej sezóne pôvodnej série Logana Huntzbergera, priateľa hlavnej hrdinky Rory Gilmore. Rodák z Manchestru v americkom štáte New Hampshire je tak už ôsmym potvrdeným pôvodným protagonistom, ktorý sa objaví aj v nových epizódach.

V pokračovaní príbehu z fiktívneho mestečka Stars Hollow, sa opäť predstavia pôvodné hlavné predstaviteľky Lauren Graham (Lorelai Gilmore) a Alexis Bledel (Rory Gilmore). Svoje úlohy si zopakujú aj Scott Patterson (Luke Danes), Kelly Bishop (Emily Gilmore), Keiko Agena (Lane Kim), Sean Gunn (Kirk Gleason) a Yanic Truesdale (Michel Gerard). Štyri nové 90-minútové časti vzniknú pre spoločnosť Netflix pod režisérskou taktovkou americkej filmárky Amy Sherman-Palladino. Pôvodná tvorkyňa seriálu bude spolupracovať so svojím manželom, producentom Danielom Palladinom. Oficiálny názov novinky zatiaľ nie je známy.


Fanúšikovia smútia: Nové epizódy Žien z rodu Gilmorovcov bez ďalšej obľúbenej postavy


Seriál Ženy z rodu Gilmorovcov priniesol príbeh slobodnej matky Lorelai a jej dospievajúcej dcéry Rory. Okrem už spomínaných si v ňom zahrali aj Jared Padalecki či Milo Ventimiglia. Lauren Graham si za výkon v seriáli vyslúžila v roku 2002 nomináciu na Zlatý glóbus.

Matt Czuchry je okrem seriálu Ženy rodu Gilmorovcov známy aj zo sérií Taxi (2002 - 2004) či Dobrá manželka (2009), v ktorej stvárňuje Caryho Agosa.

Viac o téme: Matt CzuchryGilmore Girls
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu