Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Patríte k fanúšikom Transformers? Môžete sa tešiť na ďalšie tri diely!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: internet)

Americká spoločnosť Paramount Pictures zverejnila dátumy premiér troch nových snímok o Transformeroch. Pripravovaný piaty film, ktorý vzniká pod taktovkou amerického režiséra Michaela Baya, by sa mal do kín dostať 23. júna budúceho roku.

Päťdesiatročný filmár pritom novinku označil ako poslednú zo ságy o vesmírnych robotoch, na ktorej sa bude podieľať. V hlavnej úlohe by sa mal znova predstaviť Mark Wahlberg, ktorý hral vo štvrtom filme s názvom Transformers: Zánik (2014).


Mohlo by vás zaujímať: Chcete sa dotknúť hercovej duše? Tento týždeň bude dvíhať vaše telefóny​


Patríte k fanúšikom Transformers?
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

Šiestu snímku si fanúšikovia budú môcť pozrieť už 8. júna 2018. Siedmy film o Transformeroch je naplánovaný na 28. júna 2019. Ich režisér zatiaľ nie je známy. Zatiaľ posledný príbeh o mimozemských robotoch, ktorí sa dokážu zmeniť na autá, so spomínaným názvom Transformers: Zánik, si na konto pripísal celosvetovo viac ako miliardu amerických dolárov. Hlavným hrdinom snímky je automechanik Cade Yeager (Mark Wahlberg).

Patríte k fanúšikom Transformers?
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

Ten žije sám s dospievajúcou dcérou (Nicolou Peltz) na farme. Snaží sa opravovať vraky a následne ich predávať. Jeho život sa však zmení, keď odhalí, že jeden z vrakov je v skutočnosti Transformer. Film režíroval Michael Bay, ktorý nakrútil aj predchádzajúce tri projekty - Transformers (2007),Transformers: Pomsta porazených (2009) a Transformers 3 (2011). 

Patríte k fanúšikom Transformers?
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

Viac o téme: Mark WahlbergTransformers
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu