Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Chcete sa smiať, zažiť akciu či strach? Naše TV TIPY sú pre vás ako stvorené

(Zdroj: internet)

Z každého rožka troška a dokonca aj Zdeněk Troška. Tento týždeň ponúka širokú nádielku filmov cez komédie, thrillery, akčné filmy s Chuckom Norrisom či Bruceom Willisom až k hororom. Máte sa na čo tešiť!


PON​DELOK


20:20 Nova - Slunce, seno a pár facek

Legendárna komédia v hlavnej úlohe s nezabudnuteľnou Helenou Růžickovou sa opäť vracia na obrazovky. Vychutnajte si druhý diel zo série českých filmov.

20:25 Jednotka - Koľaje osudu

Epický príbeh o vine a treste, o láske a odpúšťaní. Eric Lomax bol jedným z tisícov spojeneckých vojnových zajatcov nútených pracovať na stavbe železnice medzi Thajskom a Barmou počas 2. svetovej vojny.Dráma o 2. svetovej vojne a následkoch, ktoré pretrvávajú ešte dlho po jej skončení.

20:35 Joj Plus - Sexi 40

Sandy je šťastne vydatá, má dve deti a myslí, že jej už v živote nič nechýba. Jedného dňa náhodou odhalí neveru svojho manžela. Rozhodne sa k radikálnemu kroku: opustí ho a presťahuje sa i s deťmi do New Yorku, nájde si prácu, priateľov a začína odznova. Do života jej však vstúpi niekto nový...


Mohlo by vás zaujímať: Kruté a provokatívne: Na Trierove kontroverzné filmy treba pevné nervy



UTOROK


20:15 Dajto - Expendables : Nezničiteľní 2

Stará známa banda - Barney Ross, Lee Christmas, Yin Yang, Gunner Jensen, Toll Road a Hale Caesar sa dajú opäť dokopy. Tajný agent CIA Church má totiž pre nich zdanlivo jednoduchú zákazku. K partičke sa pridajú aj noví členovia.

20:35 Joj Plus - Krúdovci

Príbeh prvej pravekej rodiny na svete, ktorú čaká nielen veľká skúška, ale aj najväčšie životné dobrodružstvo - ohromujúci výlet do neznámej krajiny plnej najneuveriteľnejších a najnebezpečnejších stvorení. Kto má chuť na rozprávku, príde sa na svoje.

22:20 Dajto - Merkúr

Agent FBI Art Jeffries je za napadnutie svojho nadriadeného pri neúspešnej akcii preradený na podradné miesto pri odpočúvaní. Jedného dňa sa na výzvu svojho partnera Tommyho vydáva do bytu manželov Lynchových. Tu objaví nielen policajtov, zaisťujúcich miesto vraždy, ale aj ukrytého a vydeseného deväťročného Simona. V hlavnej úlohe s Bruceom Willisom.


STREDA


20:15 Dajto - Posledná pevnosť

Príbeh z väzenského prostredia, do ktorého prichádza nový väzeň - bývalý generál, aby tu strávil desať rokov. Postupne odhaľuje zákulisie väznice a vzťahy v nej. Pomáha spoluväzňom nájsť silu bojovať proti nespravodlivosti a útlaku.


Mohlo by vás zaujímať: Desivé príbehy z natáčania: Clooney sa chcel zabiť, štáb Titanicu takmer otrávili!



ŠTVRTOK


20:15 Dajto - Terminátor 3: Vzbura strojov

Od momentu, keď sa Johnovi Connorovi roku 1997 podarilo odvrátiť súdny deň a zachrániť ľudstvo pred zničením, uplynulo už 10 rokov. V súčasnosti dvadsaťdvaročný Connor žije inak, ako väčšina ľudí - bez domova, bez kreditných kariet, bez mobilného telefónu a bez práce. Bez akýchkoľvek záznamov o svojej existencii. Žije spôsobom, ktorý znemožňuje, aby ho vystopoval Skynet.

20:35 Joj Plus - Krvavé diamanty

Bývalý policajt John Shepherd pracuje ako súkromný detektív. Zaoberá sa prípadom únosom bývalého brusiča diamantov, ktorý počas druhej svetovej vojny pracoval pre tretiu ríšu až pokým ho poslali do koncentračného tábora. V hlavnej úlohe neporaziteľný Chuck Norris.

22:25 Dajto - Nezvratný osud 3

Hlavná hrdinka Wendy má predtuchu, že populárna horská dráha sa vykoľají a všetci pasažieri budú doslova rozmetaní po celom zábavnom parku. Podarí sa jej presvedčiť zopár ľudí, aby sa horskej dráhe vyhli a po chvíli z bezpečnej vzdialenosti sledujú, ako sa vízia stáva skutočnosťou. Ale ak je váš čas, ona si spôsob, ako vás dostať, nájde.

Viac o téme: TerminátorSlunceSeno a pár facekNezvratný osudPosledná pevnosťMerkúr
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu