Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

TV TIPY Chýba vám bozk na dobrú noc? Dajú vám ho Mayovia, Nemo či Gladiátor

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: fanpop.com)

Tento týždeň dostanete Dlhý bozk na dobrú noc. Ak si však chcete oddýchnuť, čakajú vás aj komédie či rozprávka o odvážnej rybke Nemovi.

PONDELOK –20:25 Jednotka:Pokánie

Ak sa vám páčilo filmové spracovanie Pýchy a predsudku, bez pochyby rovnako intenzívne prežijete i Pokánie. Pod obe snímky sa podpísal rovnaký tím. Príjemnú atmosféru gregoriánskeho Anglicka vystriedala pochmúrnejšia éra tej istej krajiny na prahu a uprostred druhej svetovej vojny. V hlavných úlohách sa predstaví Keira Knightley a James McAvoy.

UTOROK – 20:15 Dajto: Dospeláci 2

Hviezdna zostava filmu Dospeláci sa vracia na filmové plátno. Letná komédia Dospeláci 2 zastihne Lennyho v pohodovej nálade potom, čo sa s rodinou presťahoval späť do mestečka, kde on i jeho priatelia vyrástli. Nikto z nich však netuší, že na dospelých aj ich potomkov sa rútia nečakané udalosti, ktoré so sebou prináša posledný deň školského roka.


Mohlo by vás zaujímať: Slovák sa stal hviezdou v obľúbenom seriáli Hra o tróny! Poznáte ho?


STREDA – 20:15 Dajto: Výkupné

Multimilionár Tom Mullen (Mel Gibson) žije s manželkou a 12-ročným synom v luxusnom byte v New Yorku. Pri dobročinnej akcii Tomov syn uprostred stovky ľudí zmizne bez stopy. Neblahé tušenie rodičov sa čoskoro potvrdí: Sean (Brawley Nolte) bol unesený a zločinci žiadajú od Toma výkupné 2 milióny dolárov, ktoré treba doručiť do 48 hodín.Zúfalý otec sa rozhodne k nečakanému prehláseniu v televízii - nedá sľúbené peniaze únoscom, ale tomu, kto pomôže pri ich dolapení...

TV TIPY Chýba vám
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: internet)

ŠTVRTOK – 20:15 Dajto: Dlhý bozk na dobrú noc

Stratená minulosť môže byť niekedy nebezpečná. Presvedčí sa o tom i učiteľka Samantha Cainová, ktorá bola pred ôsmimi rokmi nájdená na pláži pri New Jersey a na nič zo svojej minulosti sa nepamätá. Ani to, že bola poriadne krvavá...


Mohlo by vás zaujímať:Z Maštalíra sa stal bradáč bez vlasov: Čo je za tak radikálnou zmenou imidžu?


PIATOK– 20:35 Joj: Stážisti

Dvaja obyčajní predavači zatúžili po veľkej kariére. Získali prestížnu stáž vo firme Google, kde však musia bojovať o pracovné miesta so skupinou mladých a ambicióznych mladých ľudí, ktorí majú obrovskú výhodu. Ovládajú novú techniku.

22:15 Dajto: Apocalypto

Veľkolepý projekt Mela Gibsona rozpráva o starobylej ríši Mayov a jej zániku. Pôvod tejto kultúry, jej múdry život a náhla deštrukcia, je dosiaľ zahalená mnohými tajomstvami. Ide o vôbec prvé filmové spracovanie tejto neobjasnenej záhady. Mayovia boli na svoje časy neobyčajne inteligentní. Okrem poľnohospodárstva, pre ktoré vytvorili zavlažovací systém, sa zaoberali keramikou, kamenárstvom a architektúrou.Pre zvýšenie autenticity počas celého filmu nechal hovoriť postavy neznámou rečou, pôvodným mayským jazykom Yucatec.

TV TIPY Chýba vám
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: internet)

SOBOTA – 20:35 Joj: Hľadá sa Nemo

Ponorte sa do sveta malých rybičiek, v ktorom odvážny Nemo opúšťa bezpečie korálového útesu. Vydáva sa do hlbokej vody, aby kamarátom dokázal svoju odvahu. Ide hľadať svojho strateného otca. Nanešťastie ho odchytí športový potápač a Nemo skončí v akváriu v prístavnej zubnej ordinácii v Sydney. Nemo sa však nenechá zastrašiť...

TV TIPY Chýba vám
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: internet)


Mohlo by vás zaujímať:Slovenka hviezdi v ďalšej českej komédii: Toto si herečka Andrea Kerestešová užívala najviac


22:40 Nova: Terminátor 3 - Vzbura strojov

Od momentu, keď sa Johnovi Connorovi roku 1997 podarilo odvrátiť súdny deň a zachrániť ľudstvo pred zničením, uplynulo už 10 rokov. V súčasnosti dvadsaťdvaročný Connor žije inak, ako väčšina ľudí - bez domova, bez kreditných kariet, bez mobilného telefónu a bez práce. Bez akýchkoľvek záznamov o svojej existencii. Žije spôsobom, ktorý znemožňuje, aby ho vystopoval Skynet.

TV TIPY Chýba vám
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: internet)

NEDEĽA – 20:35 Joj Plus: Starí frajeri

Rozvedený playboy Charlie a nesmelý starý mládenec Dan sú priateľmi odjakživa a takisto sú aj obchodnými partnermi. V okamihu, kedy musia všetky svoje sily venovať obchodu, príde nečakaná správa. Ostýchavý Dan je otcom dvojčiat, ktoré "vznikli" pred siedmimi rokmi počas divokého úletu na Floride. Dvoch bezmocných kamarátov čakajú dva katastrofické týždne, ktoré naplnia komické príhody.

21:30 ČT2: Gladiátor

Rímsky generál Maximus opäť priviedol svoje légie k víťazstvu. Vojna je vyhraná a on sníva o domove. Neželá si nič iné, ako vrátiť sa k žene a svojmu synovi. Umierajúci vládca Marcus Aurelius má však pre neho ešte jednu úlohu. Žiada, aby sa generál ujal vlády. Maximus unikne smrti o vlások, ale ťažko zraneného ho zachránia otrokári. Dostane sa do gladiátorskej školy a v aréne jeho sláva zo dňa na deň rastie. Prichádza do Ríma, aby pomstil vraždu svojej ženy i syna a zabil nového cisára - Commoda.

TV TIPY Chýba vám
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: internet)

Viac o téme: John TravoltaHľadá sa NemoGladiátorPokánieStarí frajeri
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu