Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Depp už nechce byť stredobodom pozornosti, FOTO predstavil ďalšiu krásku: Som hrdý!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: mirror.co.uk)

Áno, je to tak. Johnny Depp predstavil ďalšiu krásku, ale nie hocijakú. Prejavil sa ako hrdý otecko, jeho dcéra Lily-Rose sa stala novou tvárou značky Chanel.

Počas pondelňajšej premiéry filmu Alica v krajine za zrkadlom (2016) odchytili Johnnyho Deppa s otázkou, čo to má za najnovší výstrelok na hlave. Vyholené boky zaujali všetkých, no podľa jeho slov si účes nerobil kvôli novému štýlu, ale skôr pre ďalší biznis.

Depp už nechce byť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: mirror.co.uk)

„Ostrihal som sa pre istú vec,“ povedal Depp pre ETonline.com. „Spravil som to pre menšiu úlohu vo filme, v ktorom si zahrám,“ dokončil vysvetlenie svojho účesu. Už keď bol stredobodom pozornosti, využil Depp túto šancu, aby predstavil ďalšiu dôležitú krásku v jeho živote –jeho 17-ročnú dcéru Lily-Rose Depp. Lily sa totiž stala najnovšou modelingovou tvárou značky Chanel.


Mohlo by vás zaujímať:Hollywoodsky herec hviezdou internetu: Aha, ako sa baví na účet známych kolegov!


„Vôbec som nečakal, že to všetko príde tak skoro,“priznal Depp. „Som neskutočne pyšný. Celé to zvláda krásne a veľmi dobre rozumie, že nech je to čokoľvek, stále je to len dočasné,“ povedal na adresu svojej dcéry Depp.

Lily-Rose Depp
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Hrdý otecko nevedel svoju dcéru vynachváliť.„Má hlavu na tom správnom mieste,“rozplýval sa Depp.„Robí skvelú prácu. Proste to zabila!“Mladučká Lily sa takisto pochválila svetu so svojím úspechom na sociálnej sieti Instagram:„Som vzrušená, že vám môže oznámiť, že som sa stala tvárouChanel No. 5 L'EAU!“

I'm so excited to announce that I am the face of the new Chanel No. 5 L'EAU! ❤️ @chanelofficial #newchanel5

Fotka uverejnená používateľom Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp),

Aj značka Chanel predstavila na svojej oficiálnej stránke Lily Rose ako novú tvár Chanelu č. 5 –N°5 L'EAU.

The Rose of all Roses. Introducing @lilyrose_depp as the new face of N°5 L'EAU, the new N°5. #newchanel5

Fotka uverejnená používateľom CHANEL (@chanelofficial),

Herec bol 14 rokov ženatý s francúzskou herečkou Vanessou Paradis, s ktorou sav júni 2012rozišiel. Má s ňou dve deti – dcéru Lily-Rose Depp a syna Johna Christophera Deppa III.Neskôr priznal, že randí s Amber Heard, s ktorou sa zoznámil počas nakrúcania filmu Rumový denník (2011). Vsúčasnosti sa však po 15-mesačnom manželstve s mladou herečkou rozvádza.

Viac o téme: Johnny DeppLily Rose Depp
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu