Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Exkluzívne VIDEO z prvého dňa natáčania Rýchlo a zbesilo: Herci oslavujú a spomínajú!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: facebook/Vin Diesel)

Dlhoočakávané natáčanie ôsmeho dielu filmovej série Rýchlo a zbesilo sa začalo. Herci zverejnili exkluzívne video z prvých dní natáčania, na ktorom sa všetci stretli. Tento rok však ubehlo presne 15 rokov od natočenia prvého dielu. Herci sa preto neubránili ani spomienkam na ich tragicky zosnulého kolegu a blízkeho priateľa Paula Walkera.

Po smrti Paula Walkera si mnohí mysleli, že sa legendárna séria Rýchlo a zbesilo skončí, no nebolo tomu tak. V súčasnosti sa začalo natáčanie v poradí už ôsmeho dielu, na ktorý sa diváci môžu tešiť v roku 2017. Zverejnili aj video s prvými zábermi z natáčania, ktoré odhalili nielen stálice filmu ako Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson či Tyrese Gibson, ale aj nové tváre ako Charlize Theron a Scott Eastwood.

Dwayne Johnson takisto zverejnil na svojom Instagrame exkluzívny záber Hobbsa, nekompromisného policajta, ktorého v Rýchlo a zbesilo stvárňuje. Johnson je známy tvrdou disciplínou a aby zahral postavu čo najvernejšie, tvrdý tréning nesmie chýbať.

EXCLUSIVE FIRST LOOK: #HOBBS #F8 When you strip a man of all he has. All that's important to him. You force him to return to his roots.. and sometimes that's a very dangerous and twisted place. If I was going to return for another FAST & FURIOUS I wanted to come in and disrupt the franchise in a cool way that got fans fired up and their blood pumping to see a new version of Hobbs and his "Daddy's gotta go to work" mentality and set the table in a cool way for where the character goes in the future. Maybe it's a spinoff movie. Maybe it's more #FF movies. Or hell maybe Hobbs just gets on his motorcycle and rides off into the sunset never to be seen again. Either way, I've had a solid first week of shooting, good to be back with the ohana, good to work again w/ my bud and director F. Gary Gray and our home studio of UNIVERSAL, as always have been the best partners to me and my #SevenBucksProds team. Most importantly... you guys around the world will really dig this new version of the role, 'cause as we always say, disrupters dent the universe. #Hobbs #TwistedRoots #1Disrupter #1Savage #F8

Fotka uverejnená používateľom therock (@therock),

K partii alebo k rodine, ako ich nazýva Vin Diesel vo filme, sa pripojí ako Cipher aj oscarová herečka Charlize Theron. Snímku zverejnili na oficiálnej stránke Fast 8 na sociálnej sieti Twitter.

Pre pár dňami zverejnil Vin Diesel na Instagrame video, v ktorom nepopiera radosť z prítomnosti Charlize Theron medzi hereckým osadenstvom Rýchlo a zbesilo. Theron to poňala rovnako vtipne a spoza Diesela kričí, že je konečne aj ona na lodi.

A lighter moment on the set of Fast 8...

Video uverejnené používateľom Vin Diesel (@vindiesel),


Mohlo by vás zaujímať: Aj tento fešák doplní hviezdnu zostavu Rýchlo a zbesilo: Dojemné poďakovanie za úlohu!


Od prvého dielu uplynulo už 15 rokov, herci spomínajú

Diesel na adresu nového dielu povedal: „Sedmička bola pre Paula, osmička bude od Paula.“ Reagoval tak na fakt, že mnohí uvažovali o konci série, noPaul by si prial, aby pokračovala ďalej. Na Instagrame zverejnil Diesel fotku s Paulom, ku ktorej napísal: „Mnoho členov štábu, ktorí pomáhali pri výrobe niekoľkých predošlých dielov, sú dnes znova tu, aby nám pomohli vyrobiť niečo špeciálne. Jeden z členov prišiel ku mne a povedal mi, že to, čo zachytávame týmto filmom, je skvelé. Otočil sa na mňa a povedal: Paul by bol hrdý.“ Diesel na počeť Paula pomenoval svoju dcéru Pauline.

Na Paula si v rámci výročia zaspomínala aj jeho seriálová priateľka Jordana Brewster alias Mia. „Je dosť horkosladké pozerať sa na tie filmy. S Paulom sme sa veľmi zblížili, hlavne po štvrtej časti. Obaja sme od prvého dielu veľmi vyrástli,“ povedala magazínu Entertainment Weekleyherečka. „Nebol to niekto, koho by ste mali podceňovať. Spravil toho naozaj veľa, dôkazom je aj to, ako veľmi ľuďom teraz chýba.“

Exkluzívne VIDEO z prvého
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: internet)

Brewster priznala, že nikto z hercov nečakal, že prvý diel a následne aj ostatné budú také populárne a zožnú masový úspech. Magazínu odpovedala aj Michelle Rodriguez (Letty Torreto): „Prvý diel som pozerala veľakrát, je to taká časová kapsula. Mala som vtedy len 22 rokov.“ Pre Michelle rovnako ako pre Jordanu je ťažké pozerať na diely, kde je Paul. „Je to ťažké, viete? To čo dal tej postave je takmer nemožné nájsť tam vonku. Mal v sebe niečo, čo ho spájalo s ulicami, niečo ostrejšie, než ktokoľvek iný. Pre všetkých bol veľmi dôležitý,“ pokračovala Rodriguez.

Viac o téme: Rýchlo a zbesiloVin DieselDwayne JohnsonScott EastwoodCharlize Theron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu