Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nemuseli sa vôbec na nič hrať: Títo herci stvárnili samých seba

Volám sa Bruce, Bruce Campbell Zobraziť galériu (5)
Volám sa Bruce, Bruce Campbell (Zdroj: Image Entertainment)

Načo hrať niekoho iného, keď môžu hrať seba samého? Niektorí filmoví herci sa postupne stali tak známymi, že sa začali vo filmoch objavovať nie ako vymyslená postava ale vystupujú za seba. Zarobili si tak peniaze tým, že sa nemuseli na nič hrať. Alebo to bolo inak?

John Malkovich – Vkoži Johna Malkovicha

Fantastický John Malkovich predviedol svoj herecký talent vmnohých snímkach. Nepohrdol blockbustermi ani intelektuálnymi záležitosťami. Svoje schopnosti ukázal aj vsnímke Vkoži Johna Malkovicha, kde stvárnil seba samého. Dráma zroku 1999 sa radí medzi veľké diela americkej kinematografie azískala si veľmi pozitívne hodnotenia kritikov.

John Malkovich
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Gramercy Pictures)

Toto gesto nikto nečakal: VIDEO Neuveríte, koho si uctil Kevin Spacey!

Bruce Campbell – Volám sa Bruce

Predstaviteľ Asha zo série Smrteľné zlo sa pomaly ale isto dostal od herectva kréžii. Avšak vo filme Volám sa Bruce vzal na seba úlohu režiséra aj predstaviteľa hlavnej postavy. Nešlo však ohocijakú postavu – zahral si seba samého. Bruce si ako legenda zo Smrteľného zla vyskúšal, aké to je, keď sa filmový príbeh stane jeho vlastným. Počas natáčania jedného zjeho béčkových filmov ho traja fanúšikovia požiadajú opomoc. Veria totiž, že on jediný im môže pomôcť vboji stemnými silami, veď sa už čo-to pri natáčaní hororov naučil. Ateraz je načase, aby sa predviedol.

Volám sa Bruce, Bruce
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Image Entertainment)

Chuck Norris –Vybíjaná

Kto iný by mohol hrať samého seba, ak nie Chuck Norris? Azda svoj najreálnejší portrét predviedol vsnímke Vybíjaná. Veď na konci dňa je aj tak víťazom vždy Chuck. Kto iný dokáže dať facku lícom azároveň byť tak zdvorilý?

Napätie, strach, prekvapenie: Týchto 12 psycho filmov sa zahrá s vašou mysľou

Neil Patrick Harris – Harold & Kumar movies

Obľúbený Neil Patrick Harris známy predovšetkým zo seriálu Ako som spoznal vašu matku stvárnil svoju vlastnú karikatúru. Drogovo závislá bývalá detská hviezda otáčajúca sa za každou sukňou. Takto by ste mohli na základe snímok Harold & Kumar (u nás skôr známe ako Zahúlime, uvidíme) herca charakterizovať. Ešteže vskutočnom živote je odosť iní.

Neil Patrick Harris, Harold
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Warner Bros)

Paris Hilton – Bling Ring: Ako VIP-ky

Hollywoodska hviezdička Paris Hilton sa okrem reality show objavila aj vpár snímkach amedzi nimi aj vBling Ring, kde sa nemusela vôbec na nikoho hrať. Skupinka tínedžeriek sa totiž vkrádala do domov celebrít, de si skúšali ich oblečenie avždy si odtiaľ aj niečo odniesli. Práve Paris Hilton je jednou ztých okradnutých hviezd. Tiež prezradila, že pri pozeraní snímky plakala nad morálnym úpadkom, ktorého bola na obrazovke svedkom.

Nevedia takmer nič, no zarábajú milióny: Týchto pseudocelebrít je plný internet

Bill Murray – Zombieland

Bill Murray, Zombieland
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Sony Pictures)

Ak prežije niekoľko ľudí zombie apokalypsu, tak musia byť určite veľkí fanúšikovia Billa Murraya. Tak aby sa usadia vjeho dome, aby sa uistili, že je ich idol stále živý anenainfikovaný. Skvelý Bill Murray je dokonca vštýle zombie nalíčený, aby nevytŕčal zdavu. Herec je vúlohe samého seba vZombielande úplne geniálny, až je takmer ťažké užiť si aj zvyšok filmu.

Viac o téme: Neil Patrick HarrisParis HiltonBill MurrayJohn Malkovich
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu